Βασιλιάς Κάρολος: Σήμερα η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Βασιλιάς Κάρολος: Σήμερα η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από δύο μήνες από τη διάγνωση του καρκίνου θα πραγματοποιήσει σήμερα Κυριακή ο βασιλιάς Κάρολος.

Ο 75χρονος βασιλιάς μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα θα παραστούν στη Θεία Λειτουργία για το Πάσχα των Αγγλικανών στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Η εμφάνισή του είναι «σημάδι ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, προς την επανέναρξη των συνηθισμένων βασιλικών του καθηκόντων», δήλωσε πηγή σε βρετανικά μέσα.

Πάντως, αυτή η ενημέρωση έρχεται λίγο αφότου ένας άλλος υψηλόβαθμος αξιωματούχος δήλωσε στο «In Touch» ότι ο βασιλιάς Κάρολος όχι μόνο παλεύει με τον καρκίνο του παγκρέατος, αλλά έχει μόλις δύο χρόνια ζωής.

Στις αρχές Μαρτίου ένα μέλος του βασιλικού στενού κύκλου είχε δηλώσει πως ο Κάρολος «είναι πολύ πιο άρρωστος από ό,τι αφήνει να εννοηθεί το Παλάτι και απλά δεν είναι σε θέση να διευθύνει την πολυτάραχη οικογένειά του, τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στέμματος και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας. Είναι πολύ αδύναμος»

Η παρουσία στη Θεία Λειτουργία

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Παλάτι, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα παραστούν στο Easter Matins Service, όπως είναι επίσημα γνωστό, από τις 10.45 έως τις 11.45 ενώ Θα ακολουθήσει Θεία Ευχαριστία από τις 12 μ.μ. έως τις 12.45 μ.μ..

Σημειώνεται πως ήδη ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου Ουίλιαμ και η σύζυγό του έχουν ήδη αποχωρήσει από τη βρετανική πρωτεύουσα στο εξοχικό τους στο Νόρφολκ μετά την ανακοίνωση της Κέιτ πως και αυτή έχει διαγνώστηκε με καρκίνο.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα