Αρκούδα επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή της – «Είναι τόσο μπερδεμένη. Δεν μπορώ να φανταστώ την κακοποίηση που έχει υποστεί»

Αρκούδα επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή της – «Είναι τόσο μπερδεμένη. Δεν μπορώ να φανταστώ την κακοποίηση που έχει υποστεί»

Τρόμο έζησαν οι θεατές τσίρκου στην Κίνα όταν είδαν μια αρκούδα να επιτίθεται στον θηριοδαμαστή της κατά τη διάρκεια παράστασης. Στο βίντεο, που αναρτήθηκε και κάνει τον γύρο των social media, φαίνεται η αρκούδα με το όνομα Xiong Xiong να στέκεται στα δύο πόδια, να αρπάζει τον θηριοδαμαστή, να τον πετάει στο πάτωμα και να τον δαγκώνει.

Χρειάστηκαν συνολικά έξι άτομα, για να γλιτώσουν τον άντρα από την επίθεση της αρκούδας. Αφού τον γλίτωσαν από τη λαβή της, την οδήγησαν πίσω στο κλουβί της, σύμφωνα με τη «New York Post».

Πλάνα από το περιστατικό ανέβηκαν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας, Douyin, παρόμοια με το TikTok, όπου οι χρήστες σχολίασαν την ευημερία του ζώου. «Είναι τόσο μπερδεμένη. Δεν μπορώ να φανταστώ την κακοποίηση που έχει υποστεί» έγραψε ένας σχολιαστής, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Βάλτε τέλος τώρα στις παραστάσεις με ζώα! Είναι τόσο λυπηρό να τις βλέπει κανείς». «Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιες παραστάσεις» έγραψε ένας άλλος.

 
Η αρκούδα, που επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή, ανήκει στο είδος Ursus thibetanus, ζει στην Ασία και το βάρος της ξεπερνά τα 120 κιλά.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα