Κακός χαμός σε κατάστημα – Γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση χαστούκισε τουρίστρια

Κακός χαμός σε κατάστημα – Γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση χαστούκισε τουρίστρια

Μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση χαστούκισε άγρια ​​μια τουρίστρια μέσα σε ένα κατάστημα για κατοικίδια ζώα, στη Νέα Υόρκη, το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, πριν της πουν να φύγει κλώτσησε ένα κλουβί κουταβιών, σύμφωνα με πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Η απρόκλητη επίθεση το απόγευμα του Σαββάτου στο Citipups του Chelsea άφησε το θύμα, μια γυναίκα που επισκέφτηκε το Τέξας, με ματωμένη μύτη, όπως είπε ο διευθυντής του καταστήματος στην «The Post», καθώς οι Αρχές εξακολουθούσαν να αναζητούν τη γυναίκα.

 Το βίντεο που κατέγραψε ο διευθυντής του καταστήματος, Emilio Ortiz, δείχνει τη γυναίκα να περπατά προς την έξοδο πριν στραφεί για λίγο στην τουρίστρια και τη χτυπήσει στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε να φτύνει προς την κατεύθυνση του θύματος. «Καθώς φεύγει, χαστουκίζει αυτήν την κυρία», είπε η Ortiz στην «The Post Tuesday». «Τη χαστούκισε πολύ δυνατά».

 
Ο Ortiz παρείχε έξτρα υλικό στην «The Post», που δείχνει την επιτιθέμενη να προκαλεί αρχικά προβλήματα, κλοτσώντας το ρείθρο μερικές φορές πριν βρεθεί αντιμέτωπη με μία υπάλληλο. Καθώς της δόθηκε η οδηγία να φύγει, πλησίασε τον Ortiz, ο οποίος κατέγραφε το περιστατικό και προσπάθησε να του πετάξει το τηλέφωνο από το χέρι, όπως δείχνει το βίντεο.

Όταν οι συνάδελφοί του επενέβησαν, εκείνη πέταξε ένα αντικείμενο από τον πάγκο στο πάτωμα, καθώς κατευθυνόταν προς την έξοδο. «Η γυναίκα που είχε δεχθεί την επίθεση αιμορραγούσε από τη μύτη. Ήταν πολύ στενοχωρημένη, γιατί ήταν η πρώτη της φορά στη Νέα Υόρκη», είπε ο Ortiz για το θύμα. «Λοιπόν, ήταν τουρίστας και φαντάσου να είναι η πρώτη σου μέρα στη Νέα Υόρκη, απλά να περπατάς και ξαφνικά κάποιος τρελός να σου επιτίθεται».

Ο υπεύθυνος του pet shop χαρακτήρισε την επίθεση εντελώς απρόκλητη. «Η γυναίκα που δέχτηκε το χαστούκι κατάγεται από το Τέξας», είπε ο Ortiz. Από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης (NYPD) ειπώθηκε ότι η γυναίκα υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία για επίθεση μετά το περιστατικό, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη. «Η φίλη της ήταν επίσης εκεί και φώναξε τον άντρα της, ο οποίος είναι αστυνομικός στο Τέξας. Εγώ της έλεγα ότι ακόμα κι αν συλλάβουν αυτήν την κυρία, πιθανότατα θα την αφήσουν να φύγει αύριο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Νέα Υόρκη αυτή τη στιγμή», είπε ο Ortiz, αναφερόμενος στους χαλαρούς νόμους περί εγγύησης του Empire State. «Λοιπόν, καλώς ήρθατε στη Νέα Υόρκη» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα