Παρίσι: Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό - Συνελήφθη ο δράστης

Παρίσι: Τουλάχιστον τρεις τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό - Συνελήφθη ο δράστης

Ο δράστης της επίθεσης σε σταθμό του Παρισιού, στη Γαλλία, συνελήφθη.

Ένας άνδρας, ύποπτος ότι μαχαίρωσε πολλούς ανθρώπους το Σάββατο (03/02), στον σταθμό Gare de Lyon στο Παρίσι, συνελήφθη, όπως ανέφερε η Aστυνομίας της Γαλλίας στο AFP, χωρίς να είναι σε θέση να διευκρινίσει σε αυτό το στάδιο τα κίνητρα του δράστη.

Αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες της Le Parisien, ο ύποπτος που συνελήφθη είναι ένας 32χρονος άνδρας με ψυχιατρικά προβλήματα και «δεν φώναξε κατά τη διάρκεια της δράσης του», όπως ανέφερε αστυνομική πηγή. Προς το παρόν, δεν έχει διαπιστωθεί καμία σχέση με την τρομοκρατία.

Σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό των Αρχών, τις οποίες επικαλείται η Le Monde, η επίθεση η οποία σημειώθηκε γύρω στις 8 το πρωί [τοπική ώρα], προκάλεσε έναν σοβαρό τραυματισμόκαι δύο ελαφρούς τραυματισμούς.

Πάντως, όπως αναφέρει το δίκτυο BFMTV, τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων το ένα σοβαρά και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς παρουσίασε στην Αστυνομία ιταλικό δίπλωμα οδήγησης.

Επισημαίνεται ότι η προκάλεσε αναστάτωση στα μέσα μαζικής μεταφοράς που διέρχονταν από τον σταθμό Gare de Lyon, στο Παρίσι.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα