Την ημέρα του γάμου της έχασε όλα τα λεφτά στο τζόγο – Εθίστηκε στα φρουτάκια από 9 ετών

Την ημέρα του γάμου της έχασε όλα τα λεφτά στο τζόγο – Εθίστηκε στα φρουτάκια από 9 ετών

Τρομακτικές ήταν οι συνέπειες του εθισμού στον τζόγο για μια γυναίκα, αφού κατέστρεψε την ημέρα του γάμου ποντάροντας όλα τα χρήματα, ενώ τελικά χώρισε και οδηγήθηκε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.

Η 37χρονη Elissa Hubbard από την Βρετανία σε ηλικία 9 ετών εθίστηκε στα φρουτάκια και έπαιζε συστηματικά μέχρι την εφηβεία. Ωστόσο, σε ηλικία 16 ετών ήρθε σε επαφή με το αλκοόλ και για κάποια χρόνια ξέχασε τον τζόγο, ανέφερε η Mirror.

Ωστόσο, επειδή ο εθισμός επιδεινώθηκε, πήγε στους Ανώνυμους Αλκοολικούς και όσο καιρό έμενε σπίτι για να ξεπεράσει το αλκοόλ, ξεκίνησε να τζογάρει διαδικτυακά. «Έπαιζα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Από ρουλέτα, μέχρι σκυλοδρομίες. Πόνταρα σε όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στον κόσμο, από την Premier League, μέχρι την Ασία. Έπαιζα τουλάχιστον οκτώ ώρες την ημέρα και έμοιαζε σαν να ήταν η δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, κατέληξε με υπέρογκα χρέη και δεν επέστρεφε ποτέ τα χρήματα που δανείζονταν, ειδικά από συγγενείς και φίλους, ακόμη και αν κέρδιζε. «Τα πόνταρα πάντα αμέσως και ποτέ δεν αποκάλυπτα τα κέρδη μου. Πίστευα ότι θα βγάλω παραπάνω, αλλά τελικά έχανα αυτά που είχα», είπε η 37χρονη.

Το 2021 λοιπόν παντρεύτηκε την αγαπημένη της και η Elissa μετέτρεψε την ημέρα του γάμου σε εφιάλτη. Μετά τον γάμο σκαρφίστηκε μια δικαιολογία και έφυγε από το τραπέζι, ώστε να κλειστεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για να τζογάρει. Σε λίγες ώρες έχασε τα λεφτά του γάμου, ενώ πριν λίγες μέρες είχε αδειάσει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς της.

«Έπιασα πάτο»

Η 37χρονη απέκρυψε το γεγονός από τη σύζυγό της, αλλά μετά από λίγο καιρό η δεύτερη έμαθε την αλήθεια. Συγκεκριμένα, η Elissa έκλεψε τα χρήματα μιας φίλης της για να τζογάρει και εκείνη την κατάλαβε. Μετά τον πανικό που επικράτησε, η 37χρονη αποκάλυψε στη σύζυγο τι έκανε την ημέρα του γάμου και εκείνη την έδιωξε από το σπίτι.

«Έπιασα πάτο, την έχασα και τη ζωή που είχα μαζί της. Ήθελα να αυτοκτονήσω, δεν πίστευα ότι είχα κάτι για ζω», είπε για εκείνη την περίοδο.

Ωστόσο, μια φίλη της πρότεινε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης και μετά από θεραπεία πέντε εβδομάδων, μπόρεσε να αντιμετωπίσει ένα μικρό του μέρος. «Δεν έχω γίνει τελείως καλά, αλλά αναρρώνω», είπε η Elissa και πρόσθεσε πως «πλέον μπορώ να μιλήσω με τον εαυτό μου και να πάω μια βόλτα. Και έγω να δώσω μια συμβουλή σε εσάς που παίζετε. Ό,τι και να κάνετε, δεν θα βγάλετε αυτά που βάζετε, απλώς θα τα χάνετε σιγά σιγά, μέχρι να αγγίξετε τον πάτο».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα