Ο Ντόναλντ Τραμπ απαντά στις κατηγορίες του σκηνοθέτη της ταινίας Home Alone

Ο Ντόναλντ Τραμπ απαντά στις κατηγορίες του σκηνοθέτη της ταινίας Home Alone

Απάντηση στους ισχυρισμούς του σκηνοθέτη Κρις Κολόμπους έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, αναφορικά με το ότι «απαιτούσε τον ρόλο σε αντάλλαγμα για να επιτρέψει τα γυρίσματα στο ξενοδοχείο του» για την ταινία Home Alone 2: Lost in New York.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είπε στην προσωπική του πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, ότι η ομάδα παραγωγής της ταινίας «με εκλιπαρούσε να κάνω μια guest εμφάνιση».

Η απάντηση Τραμπ για τη συμμετοχή στην ταινία Home Alone

Ο Τραμπ σημείωσε ακόμα σχετικά με την διάσημη ταινία του 1992: «Νοίκιασαν το ξενοδοχείο Plaza στη Νέα Υόρκη, το οποίο είχα τότε. Ήμουν πολύ απασχολημένος και δεν ήθελα να το κάνω. Ήταν πολύ καλοί, αλλά πάνω από όλα επίμονοι.

Συμφώνησα... και τα υπόλοιπα είναι ιστορία! Αυτή η σύντομη εμφάνιση ήταν καθοριστική και η ταινία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, και εξακολουθεί να έχει, ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο κόσμος με καλεί όποτε μεταδίδεται», ανέφερε ο μεγιστάνας, σύμφωνα με τον Guardian.

Η συνέχεια της κωμωδίας του 1990 Home Alone, Home Alone 2, απέφερε 359 εκατομμύρια δολάρια (280 εκατομμύρια λίρες) και ήταν η τρίτη ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις του 1992.

«Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια», τόνισε ο Τραμπ και πρόσθεσε ότι η εμφάνισή του είχε δώσει σημαντική ώθηση στην ταινία. «Αυτή η εμφάνιση βοήθησε να γίνει η ταινία επιτυχημένη, αλλά αν ένιωθαν εκφοβισμό ή δεν με ήθελαν, γιατί με έβαλαν και με κράτησαν εκεί για πάνω από 30 χρόνια; Επειδή ήμουν και εξακολουθώ να είμαι, υπέροχος για την ταινία, γι' αυτό!», είπε ο Τραμπ στο Truth Social.

Η προϋπόθεση για τα γυρίσματα στο Plaza

Το 2020, ο Κολόμπους, ο οποίος σκηνοθέτησε και τις δύο ταινίες, ανέφερε στο Business Insider ότι το καμέο του Τραμπ ήταν προϋπόθεση για να μπορεί να κινηματογραφήσει μέσα στο ξενοδοχείο Plaza, πέρα ​​από τη συνήθη χρέωση.

Σύμφωνα με το TMZ ο Κολόμπους είπε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ωμός... «Ο Τραμπ είπε ΟΚ. Πληρώσαμε την αμοιβή, αλλά είπε επίσης: «Ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το Plaza είναι να παίξω εγώ στην ταινία»».

Το θέμα είναι το εξής. Φαίνεται ότι ο Columbus πίστευε ότι ο Τραμπ θα ήταν ενοχλητικός για το κοινό, αλλά συνέβη το αντίθετο ... «Όταν το προβάλαμε για πρώτη φορά, συνέβη το πιο περίεργο πράγμα: Ο κόσμος ζητωκραύγαζε όταν ο Τραμπ εμφανιζόταν στην οθόνη. Έτσι είπα στον μοντέρ μου: «Αφήστε τον στην ταινία. Είναι μια στιγμή για το κοινό». Αλλά όντως μπήκε με νταηλίκι στην ταινία».

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα