Νεκρό μοντέλο του Instagram από πυροβολισμό στο κεφάλι - Τη σκότωσε ο πρώην σύζυγός της, μπροστά στην κόρη της

Νεκρό μοντέλο του Instagram από πυροβολισμό στο κεφάλι - Τη σκότωσε ο πρώην σύζυγός της, μπροστά στην κόρη της

Μία influencer και μοντέλο του Instagram από τη Χαβάη βρήκε στυγνό θάνατο στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος την πυροβόλησε στο κεφάλι μπροστά στη μικρή της κόρη.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή (22/12), όταν η 33χρονη Theresa Cachuele, μητέρα τριών παιδιών, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον πρώην σύζυγό της, Jason Cachuela, στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου της Χονολουλού, σύμφωνα με τη Sun.

Μπροστά στα μάτια του παιδιού

Η κόρη της Theresa, η οποία κατά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι μικρότερη των 10 ετών, έγινε μάρτυρας στον πυροβολισμό, σύμφωνα με καταθέσεις περαστικών, ενώ ο 44χρονος φονιάς φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε λίγο μετά την φυγή του από το σημείο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο πυροβολισμός σημειώθηκε δύο εβδομάδες αφότου η 33χρονη εξέδωσε δικαστικά περιοριστικά μέτρα του Jason, στις 8 Δεκεμβρίου. «Αυτή δεν ήταν μια τυχαία πράξη, καθώς το θύμα και ο ύποπτος εμπλέκονταν σε μια σχέση», είπε η αστυνομικός Deena Thoemmes την Παρασκευή, προτού ο Jason βρεθεί νεκρός.

Οι αρχές γνώριζαν τον κίνδυνο
 
Η Theressa είχε προηγουμένως ενημερώσει την αστυνομία πως στις 6 Δεκεμβρίου ο Τζέισον «συνέχισε να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει μπροστά μου με τα παιδιά μου  παρόντα». 

Ο νυν σύζυγός της, Roy Nihoa, δήλωσε ότι «το σύστημα απογοήτευσε» την Theressa, καθώς ο Jason δεν συνελήφθη ποτέ αφού είχε γνωστοποιηθεί «ότι είχε όπλα, και ήξεραν ότι την απειλούσε, είχε απειλήσει να σκοτώσει τα παιδιά και εκείνη στο δικό τους γκαράζ».

Η Τερέζα έχει περιγραφεί ως μια εξαιρετική μαμά και γυναίκα από την οικογένειά της. «Υποστήριξε πολύ τα παιδιά της και έκανε ό,τι μπορούσε για να τα προστατεύσει», είπε ο ξάδερφός της, Terrell Scott. «Είναι υπέροχη και καταπληκτική γυναίκα. Την αγαπώ και λυπάμαι που τα παιδιά της το περνούν αυτό», πρόσθεσε.

Πηγή: reader.gr

 
 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα