Τουρκία: Πέθανε ο βουλευτής που υπέστη έμφραγμα καθώς μιλούσε στην Εθνοσυνέλευση

Τουρκία: Πέθανε ο βουλευτής που υπέστη έμφραγμα καθώς μιλούσε στην Εθνοσυνέλευση

Απεβίωσε ο βουλευτής του Κόμματος Ευτυχίας από το Κοτζάελι Χασάν Μπιτμέζ, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά την κατάρρευσή του στη Γενική Συνέλευση της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας.

Ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτσά ανακοίνωσε ότι απεβίωσε ο βουλευτής του κόμματος Ευτυχίας Χασάν Μπιτμέζ, ο οποίος τέθηκε υπό νοσοκομειακή περίθαλψη μετά την κατάρρευση στη Γενική Συνέλευση της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο νοσοκομείο της πόλης Μπιλκέντ, ο Κοτσά δήλωσε ότι «η γενική κατάσταση του βουλευτή μας από το Κοτζάελι κ. Χασάν Μπιτμέζ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης μας Μπιλκέντ πριν από δύο ημέρες μετά την κατάρρευσή του στη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας, είχε αρχίσει να επιδεινώνεται από χθες το βράδυ. Παρά τις παρεμβάσεις που έγιναν σήμερα στην εντατική, δεν μπόρεσε να σωθεί και απεβίωσε στις 11.50 μ.μ.. Του εύχομαι το έλεος του Θεού και συλλυπητήρια στους συγγενείς του, όλοι μας συλλυπούμαστε βαθύτατα».

Ο Μπιτμέζ είχε γεννηθεί το 1969 και ήταν μέλος της Επιτροπής Εναρμόνισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Τουρκίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης, ήταν πρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ισλαμικής Ένωσης και αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Ευτυχίας.

Ο Μπιτμέζ, ο οποίος μιλούσε αραβικά και αγγλικά, ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί.

 
Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα