Γαλλία: Ελληνίδα έχασε τη ζωή της από αλλαντίαση έπειτα από γεύμα σε εστιατόριο του Μπορντό

Γαλλία: Ελληνίδα έχασε τη ζωή της από αλλαντίαση έπειτα από γεύμα σε εστιατόριο του Μπορντό

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από τον θάνατο της Ελληνίδας στη Γαλλία. Η κοπέλα πήγε με τον σύζυγο της σε ένα γκουρμέ εστιατόριο στο Μπορντό, έφαγε σαρδέλες και έπαθε αλλαντίαση.
Τραγική κατάληξη είχε το γεύμα μιας 32χρονης Ελληνίδας σε γνωστό εστιατόριο του Μπορντό, στη Γαλλία.

Η νεαρή γυναίκα κατέληξε λίγες ώρες μετά το γεύμα της, στο οποίο μάλιστα τη συνόδευαν ο σύζυγός της και ο πατέρας της. Αιτία του θανάτου της είναι η αλλαντίαση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κοπέλα έφαγε συσκευασμένες σαρδέλες. Τα πρώτα συμπτώματα ξεκίνησαν την Κυριακή και τελικά η κοπέλα πέθανε στην Τρίτη στο νοσοκομείο, αφού προηγουμένως είχε μπει στη ΜΕΘ.

Η γονείς της κοπέλας καταγγέλλουν πως πήγε σε δύο νοσοκομεία και η διάγνωση ήταν λαρυγγίτιδα. Μάλιστα, λένε πως εάν οι γιατροί είχαν κάνει τη σωστή διάγνωση τότε η κοπέλα ίσως να ζούσε.

Ο σύζυγος και ο πατέρας της νοσηλεύονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τουλάχιστον δέκα ακόμα άτομα φαίνεται να έχουν δηλητηριαστεί και νοσηλεύονται επίσης.

Οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν ότι η κατάστασή τους είναι κρίσιμη. Συγκεκριμένα επτά νοσηλεύονται στην εντατική και πέντε δέχονται αναπνευστική θεραπεία.

Το εστιατόριο έχει κλείσει προς το παρόν.

Τα συμπτώματα αλλαντίασης
-Αδυναμία

-Ίλιγγος

-Θαμπή όραση

-Ξηροστομία

-Δυσκολία στην κατάποση και την ομιλία

-Δυσκολία στην αναπνοή

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα