Φρίκη στις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε τους τρεις γιους του με καραμπίνα

Φρίκη στις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε τους τρεις γιους του με καραμπίνα

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες ένα στυγερό έγκλημα. Πατέρας στο Οχάιο εκτέλεσε τους τρεις μικρούς γιους του με καραμπίνα. Συνελήφθη αμέσως και ομολόγησε, χωρίς όμως ακόμα να έχει δώσει τον λόγο για τον οποίο δολοφόνησε τα τρία του παιδιά.

Αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον 32χρονο, Τσάντ Ντόερμαν, έξω από το σπίτι του στο Οχάιο. Έχει ακόμα δίπλα του την καραμπίνα, με την οποία εκτέλεσε τους τρεις μικρούς γιους του ηλικίας επτά, τεσσάρων και τριών ετών. Ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει.

-Τι συμβαίνει;

-Τίποτα. Να σηκωθώ; Είναι άβολα έτσι. Δεν θα κάνω τίποτα.

Ο Ντόερμαν έβαλε τα αγόρια του στην σειρά και τα σκότωσε ένα – ένα. Η θετή του κόρη, έντρομη, πρόλαβε να βγει από το σπίτι και έτρεξε στην γειτονιά, φωνάζοντας για βοήθεια.

Η 34χρονη μητέρα των παιδιών προσπάθησε να τα σώσει, αρπάζοντας το όπλο από τον 32χρονο, όμως δεν τα κατάφερε και εκείνος την πυροβόλησε στο χέρι.

Ξέσπασε σε κλάματα στο δικαστήριο

Ο δολοφόνος στο δικαστήριο ξέσπασε σε κλάματα, ακούγοντας τον βοηθό εισαγγελέα να περιγράφει την φρίκη του εγκλήματος του.

«Ξέρουμε πως ένα από τα αγόρια κατάφερε να ξεφύγει σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι. Και ξέρουμε από την ομολογία του πως ο πατέρας το κυνήγησε, το έσυρε πίσω στο σπίτι και το εκτέλεσε».

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο παιδοκτόνος σχεδίαζε το αποτρόπαιο έγκλημα εδώ και μήνες. Ακόμα όμως δεν έχει πει τι τον οδήγησε να εκτελέσει εν ψυχρώ τα τρία του παιδιά. Τον τελευταίο καιρό ανέβαζε συνέχεια στο Facebook, φωτογραφίες του με τα παιδιά. Φίλοι όμως, λένε πως ήταν νευριασμένος συνέχεια και πως δεν υπήρχε μέρα που δεν φώναζε στην γυναίκα του και τα παιδιά του.

«Ήταν σαν μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί», λένε.

Είχε συλληφθεί ξανά γιατί προσπάθησε να πνίξει τον πατέρα του

Το 2010, ο 32χρονος είχε συλληφθεί γιατί προσπάθησε να πνίξει τον πατέρα του. Η υπόθεση έκλεισε όμως όταν ο πατέρας του δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει.

Τώρα, μπορεί να έρθει αντιμέτωπος ακόμα και με την θανατική ποινή.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα