Απόλυτη φρίκη στην Αίγυπτο: Μητέρα κατηγορείται ότι έφαγε τον 5χρονο γιο της

Απόλυτη φρίκη στην Αίγυπτο: Μητέρα κατηγορείται ότι έφαγε τον 5χρονο γιο της

Αποτροπιασμό προκαλεί μία υπόθεση που έχει συνταράξει την Αίγυπτο, όπου μία γυναίκα από την επαρχία Σαρκίγια κατηγορείται ότι σκότωσε το 5χρονο παιδί της, το τεμάχισε, το μαγείρεψε και στη συνέχεια έφαγε μέλη του σώματός του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το middleeastmonitor.com, το Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκάζιγκ ανέβαλε το Σάββατο (17/6) την ακροαματική διαδικασία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ακρόαση μαρτύρων, μετά το φρικιαστικό έγκλημα.

Ο λόγος για την 29χρονη Χάνα Μοχάμεντ Χασάν, η οποία βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της εδώ και περίπου 3 χρόνια και ζούσε μόνη με τον γιο της σε ένα χωριό.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι της είχαν κάνει μάγια που την οδήγησαν να διαπράξει το έγκλημά της. Πρόσθεσε ότι το έκανε για να σπάσει το ξόρκι, ενώ αρχικά υποστήριξε ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα για να μην της πάρει το παιδί ο σύζυγός της, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δίκης, η μητέρα χτύπησε τρεις φορές το παιδί της στο κεφάλι με ένα ραβδί, με σκοπό να αφαιρέσει τη ζωή του. Για να κρύψει το έγκλημά της και να μην αποκαλυφθεί, τεμάχισε τη σορό και έβρασε κάποια μέρη της, καταναλώνοντάς τα. Στη συνέχεια μάζεψε τα υπόλοιπα μέρη του σώματος και τα έκρυψε σε έναν κουβά, τον οποίο όμως ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.

Σύμφωνα με αιγυπτιακά δημοσιεύματα, η 29χρονη κρίθηκε ότι δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας.

Η δίκη συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα