Τουρκία: Εκτέλεσε στη μέση του δρόμου την πρώην σύζυγο και τον πεθερό του – Βίντεο ντοκουμέντο

Τουρκία: Εκτέλεσε στη μέση του δρόμου την πρώην σύζυγο και τον πεθερό του – Βίντεο ντοκουμέντο

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τουρκική κοινή γνώμη την υπόθεση δολοφονίας μιας 25χρονης γυναίκας από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη μέση του δρόμου.

Ο 25χρονος Μερτκάν Κοσέ γαζώνει με μία ριπή από το πυροβόλο του την εν διαστάσει σύζυγο του μέσα στο αυτοκίνητο της, μέρα μεσημέρι στο Γκαζιάντεπ.

Προχωρά προς το αυτοκίνητο για να δώσει την χαριστική βολή στην άτυχη γυναίκα. Κάτοικος της περιοχής καταγράφει καρέ – καρέ το φονικό, με το κινητό του.

Ο 45χρονος πατέρας της κοπέλας παλεύει με όλη του την δύναμη με τον πρώην γαμπρό του μέσα στην μέση του δρόμου. Προσπαθεί να του πάρει το όπλο. Δεν τα καταφέρνει. Ο δολοφόνος αφού πυροβολεί την πρώην γυναίκα του μέσα στο αυτοκίνητο στρέφει το φονικό όπλο στον πεθερό του και τον εκτελεί.

Το έγκλημα που έχει σοκάρει την Τουρκία έγινε μόλις είχαν βγει από το δικαστήριο που έδινε στην 25χρονη Μπίλγκε την επιμέλεια του 4 μηνών παιδιού τους την περασμένη Παρασκευή. Η Μπίλγκε υπέγραψε την δικαστική απόφαση με το ίδιο της το αίμα.

Ο δράστης διέφυγε από το σημείο αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα, έπειτα από ανθρωποκυνηγητό. Στους αστυνομικούς δήλωσε μετανιωμένος.

«Είχαμε διαφωνίες σε όλο μας τον γάμο. Στο τέλος χωρίσαμε. Δεν μπορούσα να δεχτώ την δικαστική απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού. Αυτή η απόφαση μου τσάκισε την ψυχολογία. Δεν μπορούσα να δω το παιδί μου. Τυφλώθηκα άνοιξα πυρ. Όταν ο πεθερός μου, μου είπε να σταματήσω δεν άκουγα. Τους πυροβόλησα και τους δυο. Δεν ήθελα να γίνει έτσι. Το μετανιώνω», ήταν τα πρώτα λόγια του δράστη.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν, φωτογραφίες του 25χρονου να ποζάρει με όπλο. Ενδεχομένως κι αυτό που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει την ζωή της πρώην γυναίκας του και του πεθερού του.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα