Ανατριχίλα προκαλεί live στο Facebook που ανέβασε εργάτης λίγο πριν καεί από φωτιά που ξέσπασε στη δουλειά του

Ανατριχίλα προκαλεί live στο Facebook που ανέβασε εργάτης λίγο πριν καεί από φωτιά που ξέσπασε στη δουλειά του

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν βίντεο που μετέδωσε ζωντανά μέσω Facebook ένας εργάτης ο οποίος καλούσε σε βοήθεια όταν εγκλωβίστηκε σε κτήριο που έπιασε φωτιά στη Βόρεια Καρολίνα. Δυστυχώς ο άντρας δεν τα κατάφερε.

Στο βίντεο φαίνεται ο 30χρονος Ντεμόντε Ταϊρί Σέριλ να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια» ενώ οι φλόγες τον είχαν πλησιάσει απειλητικά και ο καπνός τον έπνιγε.

 Παρά το ότι οι πυροσβέστες έφτασαν έγκαιρα στο σημείο, τόσο ο 30χρονος εργάτης όσο και ο συνάδελφός του έχασαν τελικά τη ζωή τους καθώς ήταν αδύνατο να τους προσεγγίσουν οι διασώστες. «Ήλπιζα όσο έβλεπα το βίντεο αλλά από τον τρόπο με τον οποίο είχε γεμίσει καπνό το δωμάτιο δεν έβλεπα κάποια καλή εξέλιξη» είπε η μητέρα του αδικοχαμένου εργάτη.

«Είμαι στη δουλειά. Το κτήριο έχει πιάσει φωτιά και δεν μπορώ να βγω. Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να δούμε μπροστά μας» λέει ο 30χρονος. «Το κτήριο έχει πιάσει φωτιά και έχουμε εγκλωβιστεί εγώ και ο σύναδελφός μου» πρόσθεσε. Αυτή ήταν, μόλις η τρίτη ημέρα στη δουλειά του 30χρονου ο οποίος εγκαθιστούσε παράθυρα στο νεοανεγειρόμενο κτήριο όταν ξέσπασε η φωτιά στον τέταρτο όροφο του κτηρίου.

Συνολικά οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν 15 εργαζόμενους στο κτήριο ενώ άλλοι 100 βγήκαν μόνοι τους.

@djbeatz313 #fyp ♬ original sound - DjBeatz313

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα