Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι δύο πονηρές κάρτες που δημοπρατούνται – Τις είχε στείλει στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι δύο πονηρές κάρτες που δημοπρατούνται – Τις είχε στείλει στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτές είναι οι δύο «πονηρές» κάρτες που δημοπρατούνται – Τις είχε στείλει στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Σε δημοπρασία βγαίνουν στη Βρετανία δύο «πονηρές» κάρτες που είχε στείλει η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Αναλυτικότερα, οι συγκεκριμένες κάρτες θα βγουν σε δημοπρασία από τον οίκο Dominic Winter Auctioneers. Υπολογίζεται ότι η τιμή τους μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 5.000 λίρες. Την είδηση αναπαράγουν μια σειρά από βρετανικά ΜΜΕ.

Τι σχέση είχε αναπτυχθεί μεταξύ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και του του Κωνσταντίνου
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν πρώτος ξάδερφος με τον πρίγκιπα Φίλιππο, καθώς και οι δύο ήταν απόγονοι του Βασιλιά Γεωργίου Α’ της Ελλάδας.

Τόσο ο πρίγκιπας Φίλιππος όσο και η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν νονοί του μικρότερου γιου του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, Φίλιππου, ο οποίος γεννήθηκε το 1986.

Η Νταϊάνα έστειλε τις κάρτες στον Κωνσταντίνο την ίδια περίοδο. Μάλιστα, τον αποκαλούσε «Τίνο».

Οι κάρτες γράφουν: «Αγαπητέ μου Τίνο, με την πιο βαθιά αγάπη όπως πάντα, από την Νταϊάνα» η μία και «Αγαπητέ μου Τίνο, πολλή αγάπη από τη Νταϊάνα» η άλλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ιδιόχειρο σημείωμά της στην εσωτερική πλευρά, η Νταϊάνα έγραφε ότι επειδή δεν ήξερε ποια από τις δύο κάρτες θα του άρεσε περισσότερο, του έστειλε και τις δύο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα