Αλβανία: Νίκη του Φρέντι Μπελέρη στη Χειμάρρα - Πανηγυρισμοί από τους υποστηρικτές του

Αλβανία: Νίκη του Φρέντι Μπελέρη στη Χειμάρρα - Πανηγυρισμοί από τους υποστηρικτές του

Πανηγυρίζουν οι οπαδοί του Φρέντι Μπελέρη, καθώς ο προφυλακισμένος ομογενής είναι ο νικητής των δημοτικών εκλογών στη Χειμάρρα της Αλβανίας, έπειτα από ένα εκλογικό θρίλερ.

Ο Φρέντι Μπελέρης επικράτησε του Γκιόργκι Γκόρο στις εκλογές στη Χειμάρρα έπειτα από ένα εκλογικό θρίλερ. O Φρέντι Μπελέρης βρίσκεται προφυλακισμένος από το Σάββατο (13/5) σε φυλακή των Τιράνων.

Στο άκουσμα τις είδησης οι ομογενείς ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγη ώρα είχε σταματήσει η καταμέτρηση ψήφων, ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες από όσους παρακολουθούσαν από κοντά τη δικαδικασία.

Ο Φρέντι Μπελέρης επικράτησε του Γκιόργκι Γκόρο στις εκλογές της Χειμάρρας.

Ο ομογενής που παραμένει υπό κράτηση, νίκησε τον αντίπαλό του, ο οποίος είχε τη στήριξη της κυβέρνησης του Έντι Ράμα. 

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα himara.gr, o Φρέντι Μπελέρης συγκέντρωσε το 50,12%  έναντι 49,88% του Γκιόργκι Γκόρο. Η συμμετοχή ήταν στο 34%.
 Στο άκουσμα τις είδησης οι ομογενείς ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγη ώρα είχε σταματήσει η καταμέτρηση ψήφων, ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες από όσους παρακολουθούσαν από κοντά τη δικαδικασία.

 Οπως μετέδωσε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, στο δήμο Φοινίκης νικητής είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων για το Μέλλον (ΜΕΓΑ) σε συνασπισμό με το κυβερνόν Σοσιαλιστικό Κόμμα Ρωμαίος Τσάκουλης με 41%των ψήφων έναντι 29% αντίστοιχα που πήραν οι δύο αντίπαλοί του.

Στο δήμο Δρόπολης νικητής με 80%των ψήφων είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Δημητράκης Τόλης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα