Ξαφνική αδιαθεσία του Ερντογάν σε live μετάδοση, διακόπηκε η συνέντευξή του – Ω Θεέ μου

Ξαφνική αδιαθεσία του Ερντογάν σε live μετάδοση, διακόπηκε η συνέντευξή του – Ω Θεέ μου

Τα πάνω κάτω έχει προκαλέσει στην Τουρκία η ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την ώρα ζωντανής του συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης (26/4) ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο Τούρκος πρόεδρος μιλούσε ακούστηκαν φωνές: «Ω Θεέ μου» εντός του προεδρικού μεγάρου και άμεσα ο δημοσιογράφος ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις με αποτέλεσμα το πρόγραμμα διακόπηκε απότομα.

Περίπου μετά από 10 λεπτά ο Ερντογάν εμφανίστηκε εκ νέου και ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, τονίζοντας πως είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα.

Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας ολοκληρώθηκε μετά από λίγα λεπτά, καθώς ο ίδιος ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.

 

Ερντογάν: Είμαι καλά απλά κρυολόγησα και είχα πρόβλημα στο στομάχι
Κατά την επανεμφάνισή του μετά την αδιαθεσία του ο Ερντογάν είπε: «Xθες και σήμερα είχαμε έντονη προεκλογική εκστρατεία. Λόγω αυτής της εκστρατείας φαίνεται πως έχω κρυολογήσει σοβαρά και είχα πρόβλημα στο στομάχι. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να ακυρώσω το αποψινό μου πρόγραμμα, αλλά αναρωτήθηκα μήπως αυτό παρεξηγηθεί».

«Είπα όμως το υποσχεθήκαμε και θα πάμε. Η αλήθεια είναι πως στην έντονη εργασία μας αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Απολογούμαι σε εσάς και στους τηλεθεατές μας» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα