Δύο άνδρες κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από μία παρτίδα Monopoly

Δύο άνδρες κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από μία παρτίδα Monopoly

Άδοξο τέλος είχε μία παρτίδα Monopoly στο Βέλγιο, καθώς το λατρεμένο επιτραπέζιο αποτέλεσε αφορμή για να καταλήξουν δύο άνδρες στο νοσοκομείο.

 Σύμφωνα με το «The Brussels Times», το περιστατικό συνέβη στις αρχές του μήνα, όταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων αποφάσισε να παίξει Monopoly στη περιοχή Forest του Βελγίου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η παρέα έπαιζε το αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι στο πεζοδρόμιο μπροστά από κατοικία στις 5 τα ξημερώματα με αποτέλεσμα ο ένοικος ενοχλημένος να βγει από το σπίτι σε μία προσπάθεια να τους απομακρύνει.


Μετά από τον καυγά που προκλήθηκε, ο γιος του ενοίκου βγήκε από το σπίτι κρατώντας ένα σπαθί κατάνα που βρισκόταν μέσα σε θήκη, προκειμένου να υπερασπιστεί τον πατέρα του.

Στην μάχη σώμα με σώμα που ακολούθησε, η θήκη σκίστηκε με αποτέλεσμα το σπαθί να εκτεθεί και να τραυματίσει όχι μόνο τον άνδρα που το κρατούσε, αλλά και έναν εκ των τεσσάρων παικτών του επιτραπέζιου παιχνιδιού. 

Σύμφωνα με δηλώσεις της βελγικής αστυνομίας οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παίκτης του επιτραπέζιου παιχνιδιού γλίτωσε και από τη νοσηλεία αλλά και από τη σύλληψη, ωστόσο, την ίδια τύχη δεν είχε ο γιός του ενοίκου, ο οποίος παρέμεινε κλινήρης σε κρίσιμη κατάσταση με τη λεπίδα του σπαθιού να τραυματίζει σοβαρά μία από τις αρτηρίες του.

Σύμφωνα με το “Insider” οι τέσσερις παίκτες, πιθανότατα να είναι άστεγοι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα