Πήγε να ταΐσει τον σκύλο του αδελφού της και την κατασπάραξε. Φρικτός θάνατος 53χρονης

Πήγε να ταΐσει τον σκύλο του αδελφού της και την κατασπάραξε. Φρικτός θάνατος 53χρονης

Μια Ιταλίδα βρήκε φριχτό θάνατο από τον σκύλο του αδελφού της ενώ προσπαθούσε να ταΐσει το ροτβάιλερ.

Η Patrizia La Marca, 53 ετών, είχε σταματήσει στο σπίτι του αδελφού της στο βόρειο θέρετρο Ventimiglia το απόγευμα της Τετάρτης για να φροντίσει το ροτβάιλερ, όταν ο σκύλος της επιτέθηκε ξαφνικά.

Οι γείτονες που άκουσαν τις κραυγές της κάλεσαν βοήθεια, με τους πρώτους ανταποκριτές να φτάνουν στο σημείο γύρω στις 4 το απόγευμα, σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa.

Βρήκαν την γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος, με σοβαρά δαγκώματα στο κεφάλι, τα χέρια, το στήθος και τους ώμους της.

Οι πρώτοι διασώστες χρειάστηκαν δύο ώρες για να βοηθήσουν την La Marca λόγω της επιθετικότητας του σκύλου, με τις αρχές επιβολής του νόμου τελικά να πυροβολούν και να τραυματίζουν τον σκύλο πριν τον μεταφέρουν, ανέφερε το il Giornale .

Η La Marca μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, αλλά αργότερα πέθανε από τα τραύματά της.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο», είπε μία από τους διασώστες. «Ποτέ δεν έχει συμβεί παρόμοια περίπτωση στην πόλη από όσο θυμάμαι», είπε ο δήμαρχος Isio Cassini. «Λυπάμαι πολύ για την La Marca και την οικογένειά της».

Πώς συνέβη η τραγωδία
Ο αδελφός της γυναίκας που είναι γνωστός συνδικαλιστής στην Ιταλία,  Μάριο Ρούσο είχε φύγει με τη σύζυγό του Fiamma για να περάσουν διακοπές μακριά από την πόλη Soldano, στην ενδοχώρα της Vallecrosia. Η αδελφή του προσφέρθηκε να φροντίζει τον σκύλο κατά την απουσία της.

Η τραγωδία συνέβη μέσα σε λίγα λεπτά. Η γυναίκα πλησίασε το ροτβάιλερ όπως είχε κάνει άλλες φορές για να του δώσει φαγητό, αλλά ο σκύλος την δάγκωσε σε πολλά σημεία του σώματος, χωρίς να της αφήσει δρόμο διαφυγής και μέσα σε ελάχιστα λεπτά τη σκότωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα