Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Στην εντατική για τέταρτη ημέρα

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Στην εντατική για τέταρτη ημέρα

Στο νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος αντιμετωπίζει μια πνευμονία. Αυτή σύμφωνα με τον προσωπικό του γιατρό, Alberto Zangrillo, προέκυψε ως συνέπεια της χρόνιας μυελομονοκυτταρικής λευχαιμίας από την οποία πάσχει.

Χθες τον επισκέφτηκαν όλα μαζί τα πέντε παιδιά του. Ενώ το κόμμα σκέφτεται μια εσωτερική αναδιοργάνωση και τη μελλοντική αντικατάσταση του αρχηγού. «Κανείς δεν μιλάει για συνέδρια, κανείς δεν διαφωνεί»,τόνισε ο Αντόνιο Ταγιάνι.

Σύμφωνα με δήλωση του Ιταλού υπουργού Εξωτερικών και συντονιστή του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Αντόνιο Ταγιάνι, «πέρασε μια ήρεμη νύχτα, συνεχίζει να του χορηγείται αντιβιοτική θεραπεία και ο ίδιος είπε ότι νιώθει καλά».

Παράλληλα, τον Ιταλό πολιτικό και επιχειρηματία επισκέφθηκε ο Τζιάνι Λέτα, πρώην υπουργός παρά τον πρωθυπουργό στις κυβερνήσεις του «Καβαλιέρε». Στενοί συνεργάτες του Μπερλουσκόνι αφήνουν να διαρρεύσει ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία σε ό,τι αφορά την συνολική πορεία της υγείας του.

Στο πλευρό του Ιταλού πολιτικού, ο οποίος δίνει μάχη κατά μιας χρόνιας μορφής λευχαιμίας, αλλά και πνευμονικής λοίμωξης, συνεχίζει να βρίσκεται η σύντροφός του Μάρτα Φασίνα. Προς το παρόν, σήμερα δεν αναμένεται να εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν.

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα