ΗΠΑ: Σοκαριστική επίθεση αλιγάτορα σε ηλικιωμένη σε λίμνη

ΗΠΑ: Σοκαριστική επίθεση αλιγάτορα σε ηλικιωμένη σε λίμνη

Σοκ προκαλεί το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η θανατηφόρα επίθεση, που δέχθηκε από αλιγάτορα η 85χρονη Γκλόρια Σερτζ, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.
Στο βίντεο φαίνεται η άτυχη ηλικιωμένη να έχει βγάλει βόλτα το σκυλάκι της στην όχθη μιας λίμνης, σε ένα συγκρότημα για συνταξιούχους. Κάποια στιγμή εμφανίζεται ο αλιγάτορας, χωρίς να τον αντιληφθεί η 85χρονη, και ορμάει να αρπάξει το σκυλί.

Το θύμα προσπαθεί να σώσει τον σκύλο που είχε δεχτεί επίθεση από το ερπετό, όμως ο αλιγάτορας, μήκους 3 μέτρων, την τράβηξε και αυτήν μέσα στο νερό.

Μια γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας, σε συγκρότημα στο Φορτ Πιρς, αφηγήθηκε ότι είδε το θύμα προσπαθεί να σώσει τον σκύλο που είχε δεχτεί επίθεση από το ερπετό.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έφεραν στη δημοσιότητα και τα δραματικά τηλεφωνήματα στην αστυνομία: «Θέε μου, ο αλιγάτορας την έπιασε. Ένας αλιγάτορας άρπαξε μια γυναίκα».

Η 77χρονη γειτόνισσα υποστήριξε μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο πως, «θυμάμαι ότι ανέβηκε στην επιφάνεια και έπαιρνε ανάσες. Της είπα να κολυμπήσει προς ένα θαλάσσιο ποδήλατο και μου απάντησε: δεν μπορώ, ο αλιγάτορας με κρατάει».

Η Κάρολ ενημέρωσε τις υπηρεσίες διάσωσης και πήγε να βοηθήσει τη φίλη της κρατώντας ένα καμάκι, όμως η γυναίκα «δεν ήταν πια εκεί».

Ο σκύλος σώθηκε, η ιδιοκτήτριά του ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματά της όπως ανέφερε στα μέσα ενημέρωσης η Υπηρεσία Αλιείας και Προστασίας της Πανίδας (FWC) της Φλόριντα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα