Τουρκία: Λεωφορείο έπεσε σε λίμνη και βυθίστηκε - Τρεις τραυματίες

Τουρκία: Λεωφορείο έπεσε σε λίμνη και βυθίστηκε - Τρεις τραυματίες

Λεωφορείο στην ανατολική Τουρκία έπεσε σε λίμνη, καθώς ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν. Οι κάμερες ασφαλείας του λεωφορείου κατέγραψαν το περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του λεωφορείου στην πόλη Ατάμπεϊ της ανατολικής Τουρκίας με τους δέκα επιβάτες, χάνει τον έλεγχο του οχήματος.

Προσπαθεί απεγνωσμένα να ελέγξει το τιμόνι αλλά δεν καταφέρνει, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει στην λίμνη Καρακάγια.

Εφιαλτικές στιγμές

«Δεν μπορούσα να γυρίσω το τιμόνι δεξιά. Το λεωφορείο επιτάχυνε, έκανα δυο με τρεις ελιγμούς και το αυτοκίνητο έπεσε στο νερό» περιέγραψε ο οδηγός του λεωφορείου.

Το λεωφορείο γεμίζει γρήγορα με νερά. Οι επιβάτες πανικόβλητοι προσπαθούν να βγουν έξω. Παλεύουν να κρατήσουν το κεφάλι τους επάνω από το νερό.

Οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν καρέ – καρέ τις αγωνιώδεις προσπάθειες των επιβατών να βγουν από το λεωφορείο καθώς τα νερά ανεβαίνουν κάθε δευτερόλεπτο.

Περαστικοί πέφτουν στο νερό και σπάνε τα τζάμια του λεωφορείου για να βγουν έξω οι εγκλωβισμένοι επιβάτες.

Στο σημείο φτάνουν αμέσως και δύτες προκειμένου να ερευνήσουν αν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι στο λεωφορείο, το οποίο τελικά βυθίστηκε.

Σαν από θαύμα από το ατύχημα αυτό τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά τρεις από τους επιβάτες. Οι Αρχές διερευνούν το περιστατικό και προσπαθούν να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου.

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα