Τουρκία: Κατέρρευσε οροφή ξενοδοχείου - Σκηνές πανικού

Τουρκία: Κατέρρευσε οροφή ξενοδοχείου - Σκηνές πανικού

Τριάντα δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε ψευδοροφή σε αίθουσα εκδηλώσεων ξενοδοχείου στην βορειοανατολική Τουρκία. Κάμερες κατέγραψαν τις στιγμές πανικού που εκτυλίχθηκαν.

Όλα είναι ήσυχα μέσα σε αυτή την αίθουσα εκδηλώσεων σε ξενοδοχείο της πόλης Σαρίκαμις στην επαρχία Καρς, στην βορειοανατολική Τουρκία μέχρι που η  ψευδοροφή καταρρέει επάνω σε δεκάδες ανθρώπους που βρίσκονται εκεί για την προβολή ντοκιμαντέρ, αφιερωμένου στη μάχη του 1914 μεταξύ του οθωμανικού και του ρωσικού στρατού.

Διασώστες δίνουν μάχη για να απεγκλωβίσουν τους δεκάδες ανθρώπους που έχουν βρεθεί κάτω από τα χαλάσματα. Άλλοι καταφέρνουν να βγουν μόνοι τους. 32 άνθρωποι τραυματίζονται.

Κάποιοι μεταφέρονται σε κοντινά νοσοκομεία. Άλλοι δέχονται τις πρώτες βοήθειες επί τόπου από τους νοσηλευτές στα ασθενοφόρα που έχουν σπεύσει στο σημείο.

«Έχουμε 10 τραυματίες που εισήχθησαν στο νοσοκομείο. Κανένας από αυτούς όμως δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Παρακολουθούνται και θα είναι καλά σύντομα. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί απειλητικοί για τη ζωή προς το παρόν», δήλωσε ο Υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας Τουρκίας.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για να διαπιστώσουν τις ευθύνες που μπορεί να υπάρχουν για το ατύχημα.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα