Ρουμανία: Οι δύσκολες ώρες που έζησαν τα θύματα του τροχαίου

Ρουμανία: Οι δύσκολες ώρες που έζησαν τα θύματα του τροχαίου

Ευθύνες για τον θάνατο του αδερφού της, ζητάει να αποδοθούν μιλώντας στο Mega, η αδερφή του 53χρονου από τη Λάρισα που σκοτώθηκε όταν το τουριστικό λεωφορείο που ήταν μέσα, επιχείρησε να περάσει κάτω από την προειδοποιητική εναέρια ράμπα σε κεντρικό δρόμο του Βουκουρεστίου.

Είναι τα δραματικά δευτερόλεπτα που άλλαξαν για πάντα τη ζωή των Ελλήνων επιβατών του μοιραίου λεωφορείου στο Βουκουρέστι. Η στιγμή που η μεταλλική πινακίδα κόβει το όχημα στα δύο και μετατρέπει την χαρά της εκδρομής σε τραγωδία. Οι περισσότεροι γύρισαν ήδη στα σπίτια τους, δεν θα ξεχάσουν όμως ποτέ τη φρίκη που έζησαν.

Πολλοί κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το λεωφορείο του τρόμου. Κάποιοι άλλοι εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια φωνάζοντας απεγνωσμένα για βοήθεια. Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ρουμανικής πρωτεύουσας ζώντας έναν πραγματικό εφιάλτη.

Δεν τα κατάφεραν όμως όλοι. Η αδερφή του άτυχου 53χρονου από τη Λάρισα, που σκοτώθηκε στο λεωφορείο του τρόμου, μιλώντας στο mega, ζητάει την απόδοση ευθυνών…για τον θάνατο του.

«Ακολούθησα απλά την πορεία που μου έδειξε το gps. Όταν η κεραία βρήκε στην κατασκευή πάτησα απότομα φρένο αλλά δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε το δυστύχημα. Δεν έτρεχα» δήλωσε στο Mega, o oδηγός του λεωφορείου.

Το ίδιο επιβεβαιώνουν και οι επιβάτες. Ότι δηλαδή ο οδηγός ήταν προσεκτικός καθόλη την διάρκεια της διαδρομής. Η απόφαση του όμως να αλλάξει τελευταία στιγμή λωρίδα, αποδείχθηκε μοιραία.

Από τους 7 τραυματίες, κάποιοι νοσηλεύονται ακόμη σε νοσοκομεία στο Βουκουρέστι και άλλοι έχουν πάρει εξιτήριο και το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Το μοιραίο λεωφορείο παραμένει στο παρκινγκ της τροχαίας μέχρι να οριστεί πραγματογνώμονας. Ειδικό πραγματογνώμονα θα ορίσει και η πλευρά του οδηγού.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα