Βρετανία: Αυτή είναι η 26χρονη που σκοτώθηκε σε πυροβολισμούς σε παμπ

Βρετανία: Αυτή είναι η 26χρονη που σκοτώθηκε σε πυροβολισμούς σε παμπ

Μία 26χρονη, η Elle Edwards, ήταν ο τραγικός απολογισμός των πυροβολισμών που σημειώθηκαν το βράδυ της Παραμονής Χριστουγέννων σε παμπ της Βρετανίας και πιο συγκεκριμένα του Λίβερπουλ - Οι αρχές εκτιμούν ότι δεν ήταν στόχος του ενόπλου
 
Η 26χρονη, Elle Edwards, ήταν το θύμα που έφυγε από τη ζωή μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων σε παμπ στο Λίβερπουλ της Βρετανίας. Η 26χρονη κοπέλα είχε βγει εκείνο το μοιραίο βράδυ στην παμπ του «Lighthouse Inn» που βρίσκεται στο Μέρσεϊσαϊντ μαζί με την αδελφή της και τους φίλους της, για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Η άτυχη κοπέλα, δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, με τις αρχές να εκτιμούν ότι δεν ήταν ο στόχος του ενόπλου, ο οποίος πυροβόλησε κατά τεσσάρων ατόμων με τον έναν εξ' αυτών να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, από την επίθεση που σημειώθηκε εκείνο το βράδυ, πέρα από τη 26χρονη που έχασε τη ζωή της, τραυματίστηκε ένας 28χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ένας 22χρονος τραυματίστηκε στο πόδι, ένας 24χρονος τραυματίστηκε στο χέρι και ένας 33χρονος τραυματίστηκε στον καρπό, με τους τραυματισμούς τους να μη χαρακτηρίζονται ως κρίσιμοι από τις αστυνομικές αρχές.

Το νέο θύμα του «κύκλου βίας» στη Βρετανία προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη, αλλά και στη δουλειά της, στο κέντρο αισθητικής «Nova Studio», οι οποίοι δεν έκαναν σχόλια για τον θάνατό της. Οι συνάδελφοί της αρκέστηκαν σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Instagram, όπου και ανέφεραν: «Ο Παράδεισος υποδέχθηκε τον πιο όμορφο άγγελο. Είμαστε συγκλονισμένοι με τη δολοφονία της Elle και ο νους μας είναι μαζί με την οικογένειά της σε αυτήν την τόσο λυπηρή στιγμή», έγραψαν προσθέτοντας: «Ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές γέλιου και χαράς που μας παρείχες».

Συγγενείς και φίλοι, ακολουθώντας τον πατέρα της, Tim Edwards, έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας, όπου και κατέθεσαν ένα λουλούδι ως ύστατο φόρο τιμής στη μνήμη της. Η αστυνομία αναφέρει ότι η οικογένειά της είναι συντετριμμένη και απεγνωσμένη με τον θάνατό της, απευθύνοντας, παράλληλα, έκκληση προς το κοινό για περισσότερες πληροφορίες, για να ρίξουν «φως» στην τραγωδία που σημάδεψε την κοινωνία της Βρετανίας.

Η επιθεωρητής Sue Coombs δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την ημέρα των Χριστουγέννων: «Η οικογένειά της έχει ενημερωθεί και σήμερα, αντί να είναι με τους φίλους του να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, προσπαθούν να διαχειριστούν την τραγική απώλεια της κόρης τους».

reader

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα