Πλαστικός χειρούργος καίει τον Έλον Μασκ. Έχει ξοδέψει 172 χιλιάδες δολ. για να δείχνει νεότερος

Πλαστικός χειρούργος καίει τον Έλον Μασκ. Έχει ξοδέψει 172 χιλιάδες δολ. για να δείχνει νεότερος

Ο Έλον Μασκ έχει προχωρήσει σε μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων, προκειμένου να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο πλαστικός χειρουργός Richard Westreich, μιλώντας στη US Sun. 

Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός στις ΗΠΑ εκτιμά ότι ο Έλον Μασκ ξόδεψε χρήματα για να καταπολεμήσει την τριχόπτωση, αλλά και τον τρόπο που φαίνεται το δέρμα του στο πρόσωπό του. «Νωρίτερα φέτος, φαινόταν περίεργος, μπορούσες να δεις το πρήξιμο που συνήθως παρουσιάζεται στο δέρμα μετά από ανόρθωση λαιμού. Από τότε έχει αναρρώσει και δεν φαίνεται να έχει πια αυτόν τον περίεργο όγκο κάτω από το λαιμό του» είπε ο Richard Westreich. 

Η ανόρθωση λαιμού, μια επέμβαση στην οποία ενδεχομένως να έχει προχωρήσει ο Έλον Μασκ, σύμφωνα με τον πλαστικό χειρούργο, θα μπορούσε να έχει κοστίσει έως και περίπου 60.000 δολάρια. «Επίσης, το σχήμα της γραμμής των μαλλιών του Elon φαίνεται να έχει αλλάξει τουλάχιστον τέσσερις φορές με τα χρόνια, κάτι που θα κόστιζε περίπου 40.000 δολάρια», συνέχισε ο Richard Westreich ο οποίος ειδικεύεται στην πλαστική χειρουργική προσώπου.

Ο Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός κατέληξε λέγοντας ότι ο ιδιοκτήτης της Tesla και της Space X φαινόταν να έχει πάρει πολλά κιλά γύρω στο 2015 και μετά άρχισε να τα χάνει. «Δυστυχώς, όταν η γήρανση συνδυάζεται με αυτό το είδος απώλειας βάρους, το δέρμα χειροτερεύει κάθε χρόνο και δημιουργεί προβλήματα», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα