Δυστύχημα στη Ρουμανία: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που το λεωφορείο κολλάει στην προστατευτική αψίδα

Δυστύχημα στη Ρουμανία: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που το λεωφορείο κολλάει στην προστατευτική αψίδα

Τρομακτικό βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη το λεωφορείο με τους 47 Έλληνες, στο Βουκουρέστι, φέρνουν στη δημοσιότητα τα ρουμανικά ΜΜΕ.

 Το βίντεο φαίνεται το λεωφορείο να προσπαθεί να περάσει την προστατευτική αψίδα πριν το τούνελ και περίπου στη μέση να «κολλάει» και να καταρρέει πάνω του η αψίδα.

Πρόκειται για το μοναδικό μέχρι στιγμής βίντεο που καταγράφει τη στιγμή του δυστυχήματος και δείχνει πως το λεωφορείο προσπαθεί να περάσει την προστατευτική αψίδα πριν το τούνελ και περίπου στη μέση να «κολλάει».

Στο Βουκουρέστι ο γιός του 53χρονου για την αναγνώριση της σορού
Στο Βουκουρέστι αναμένεται σήμερα ο γιός του 53χρονου Νίκου Χλώψιου που σκοτώθηκε στο δυστύχημα της Παρασκευής με το λεωφορείο, για το δύσκολο έργο της αναγνώρισης.

Ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες, ο νεαρός θα βρεθεί στην τοπικά ιατροδικαστική υπηρεσία για την αναγνώριση της σορού, ενώ θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες ενέργειες για τον επαναπατρισμό της. Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι σε θέση να συμμτάσχει στη διαδικασία αναγνώρισης και η σύζυγος του 53χρονου, η οποία νοσηλεύεται τραυματισμένη.

 Στο μεταξύ, με δήλωσή της στο ρουμανικό κανάλι Antena 3, η αδερφή του 53χρονου ζητά τη συνδρομή των ρουμανικών αρχών για την επιστροφή της συζύγου του στην Ελλάδα. «Εγώ, ως αδερφή του εκλιπόντος, δεν θέλω να μηνύσω το ρουμανικό κράτος. Θέλω οι ρουμανικές αρχές να είναι μαζί μας, ο αδερφός μου δεν επέστρεψε. Αυτό που θέλω είναι να φέρουν στο σπίτι τη γυναίκα του αδερφού μου, την κυρία Χονδρονάσιου. Δεν μπορεί να έρθει με αεροπλάνο. Ζητώ από τις αρχές, το Υπουργείο Υγείας, να καταστεί δυνατή η μεταφορά της κυρίας στο σπίτι με ασθενοφόρο. Να τη φέρουν εδώ, ή στα σύνορα, στον Προμαχώνα», είπε στον Antena 3 η αδερφή του Νίκου Χλώψιου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα