Βασιλιάς Κάρολος, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν δεν θα περάσουν μαζί τις γιορτές

Ο βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας συνεχίζει να το κρατάει μανιάτικο στο γιο του, πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και δεν δείχνει διατεθειμένος να τα βρει μαζί τους. Αυτό φάνηκε και από την στάση του Άγγλου μονάρχη να μην καλέσει τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν να περάσουν μαζί τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, ο βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας θα παραθέσει μαζί με την σύζυγό του, Καμίλα, γεύμα στο παλάτι του Σάντρινγχαμ στα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Όπως ανέφερε η Daily Mail ανάμεσά στους βασιλικούς καλεσμένους δεν θα είναι ο πρίγκιπας Χάρι και η γυναίκα του Μέγκαν Μαρκλ, κάτι που δείχνει ότι ο Βρετανός μονάρχης δεν κάλεσε το γιο του και τη γυναίκα του να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα αυτά θα είναι τα πρώτα του Καρόλου στο παλάτι του Σάντρινγχαμ μετά τη στέψη του ως βασιλιάς της Βρετανίας και κάποιοι υπέθεταν ότι θα έκανε μια κίνηση καλής θέλησης προς τους Χάρι και Μέγκαν καλώντας τους εκεί για τις γιορτινές αυτές μέρες. Κι όμως, ο Κάρολος δεν τους κάλεσε για τα φετινά Χριστούγεννα.

Στο γεύμα θα παρευρεθέι ο άλλος γιος του Καρόλου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Ουίλιαμ, η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, τα παιδιά τους, αλλά και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η Daily Mail ανέφερε ότι στο γεύμα ενδέχεται να είναι και ο πρίγκιπας Αντριου, αδελφός του Καρόλου, ο οποίος ενεπλάκη στο σκάνδαλο σεξουαλικών εγκλημάτων του κολλητού του Τζέφρι Επστάιν και κατηγορήθηκε από μια γυναίκα ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Το σκάνδαλο ανάγκασε τον Άντριου να παραιτηθεί από τον δημόσιο βίο στις 20 Νοεμβρίου του 2019 και στις 13 Ιανουαρίου του 2022 το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι αφαιρούνται από τον Δούκα οι στρατιωτικές του τιμές και οι βασιλικές του διακρίσεις.

www.newsit.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα