Τροχαίο στη Ρουμανία: Bίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά την πρόσκρουση

Τροχαίο στη Ρουμανία: Bίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά την πρόσκρουση

Συγκλονίζει βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Open και στο οποίο φαίνεται το εσωτερικό του λεωφορείου που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, καθώς και οι επιβαίνοντες, λίγα λεπτά μετά την πρόσκρουση.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο αποτυπώνονται οι πρώτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν αμέσως μετά το τροχαίο, πριν να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο εσωτερικό του λεωφορείου επικρατεί πανικός, ενώ ένας άνδρας βρίσκεται στο πάτωμα του οχήματος, προσπαθώντας να βοηθήσει τους ανθρώπους που είχαν καταπλακωθεί από την οροφή του λεωφορείου ενώ παράλληλα φωνάζει «πάρε ανάσες».

Εκτός κινδύνου οι 16 τραυματίες
Τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών από το τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, μετέφεραν νωρίτερα σήμερα διπλωματικές πηγές.

Αναφορικά με το δυστύχημα του ελληνικού τουριστικού λεωφορείου στο Βουκουρέστι, με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, 9 άτομα τα οποία επέβαιναν στο τουριστικό λεωφορείο έχουν ήδη αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ελλάδα ενώ εντός της ημέρας θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την χώρα μας και άλλα 9 άτομα. Συνολικά μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας αναμένεται να έχουν επαναπατρισθεί 18 άτομα.

Από τους υπόλοιπους, 16 παραμένουν στο νοσοκομείο, ενώ 12 βρίσκονται στο ξενοδοχείο, στην πλειοψηφία τους συγγενείς των τραυματιών.

Από τους νοσηλευόμενους, δεν βρίσκεται κανένας πλέον σε καταστολή.

www.ieidiseis.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα