Η στιγμή της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη - Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες

Μεγάλη έκρηξη στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης σημειώθηκε λίγο πριν τις 3:30 το μεσημέρι, προκαλώντας πανικό στους πολίτες και συναγερμό στις τουρκικές αρχές.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για βομβιστή. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, υπάρχουν τουλάχιστον 11 τραυματίες, ενώ υπάρχουν φόβοι και για νεκρούς.

Στην περιοχή έσπευσαν πυροσβέστες, αστυνομία και ασθενοφόρα. Η αστυνομία έχει λάβει  έκτακτα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή που σημειώθηκε η έκρηξη. Στο ακόλουθο βίντεο φαίνεται ο κόσμος να περπατάει αμέριμνος και στο βάθος του δρόμου να σημειώνεται μια μεγάλη έκρηξη. Δευτερόλεπτα μετά άλλοι έφυγαν τρέχοντας από το σημείο.

 Όπως μετέδωσε το CNNTurk από την έκρηξη άγνωστης αιτίας που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην οδό Istiklal στο κέντρο της  Κωνσταντινούπολη, που εκείνη την στιγμή ήταν γεμάτο κόσμο, τραυματίστηκαν έντεκα άτομα.

 Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η έκρηξη οφείλεται σε βομβιστή αυτοκτονίας σε περιοχή που υπήρχαν πολλοί πολίτες. Βίντεο από τουρκικά μέσα δείχνουν περιπολικά και ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο όπου συνέβη η έκρηξη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νομάρχη της Κωνσταντινούπολης υπάρχουν θύματα και τραυματισμένοι.

Η στιγμή της έκρηξης έχει καταγραφεί σε συγκλονιστικό βίντεο, όπως και ο πανικός που επικράτησε. 

Οι πρώτες εικόνες

Άμεσα η περιοχή αποκλείστηκε κι έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρα και η αστυνομία. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα