Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι πέρλες και τα συντρίμμια - Τι αποκάλυψε Γαλλίδα αστυνομικός για το τροχαίο

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Οι πέρλες και τα συντρίμμια - Τι αποκάλυψε Γαλλίδα αστυνομικός για το τροχαίο

Η αξιωματούχος της γαλλικής αστυνομίας μιλάει για τη στιγμή που βρήκε τα μαργαριτάρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα στα συντρίμμια του θανατηφόρου τροχαίου στο Παρίσι. Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 25 χρόνια από το θάνατο της «θλιμμένης πριγκίπισσας» που λάτρεψαν οι Άγγλοι

Η Μαρτίν Μοντέιγ, αρχηγός της επίλεκτης δύναμης των Γάλλων ντετέκτιβ, ήταν από τους πρώτους που είχε βρεθεί στη σκηνή του μοιραίου δυστυχήματος που συνέβη στη σήραγγα Pont de l'Alma του Παρισιού στις 31 Αυγούστου του 1997.

Λίγες ημέρες πριν απο την 25η επέτειο απο το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα μίλησε σε ντοκιμαντέρ του δικτύου Channel 4, αποκαλύπτοντας πώς συγκέντρωσε κρίσιμα στοιχεία. Οι ερευνητές είχαν επαναλάβει τότε τη μοιραία διαδρομή του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε η Νταϊάνα, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν πιθανούς μάρτυρες.

Η Μαρτίν Μοντέιγ, επικεφαλής των ερευνών για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα βρήκε «μικρές ενδείξεις» στον τόπο του τραγικού τροχαίου στο Παρίσι, ανάμεσά τους και τα «μικροσκοπικά μαργαριτάρια» που ανήκαν στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα. Η Γαλλίδα ντετέκτιβ θυμήθηκε πώς βρήκε θραύσματα, στοιχεία φρεναρίσματος, αλλά και ίχνη μπογιάς στο όχημα που μετέφερε τη Νταϊάνα και τον εραστή της, Ντόντι Αλ Φαγιέντ. Στο δυστύχημα είχε χάσει τη ζωή του και ο οδηγός Ανρί Πολ.

Η Μοντέιγ είπε ότι είχε «εμμονή» ..

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα