Μια υπόθεση – φρίκη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αρρωστημένο έγκλημα για μάνα και κόρη

Μια υπόθεση – φρίκη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αρρωστημένο έγκλημα για μάνα και κόρη

Μια υπόθεση – φρίκη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μια μητέρα και η 6χρονη κόρη της στην Ινδία βιάστηκαν από μια ομάδα αντρών που προσφέρθηκε να τους γυρίσει σπίτι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι δύο τους αποδέχτηκαν την προσφορά των αντρών να τους επιστρέψουν από την ιερή τοποθεσία Piran Kaliyar στην επαρχία Uttarakhand. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άντρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο και είναι γνωστός με το όνομα Sonu, είχε μέσα στο αυτοκίνητο κάποιους φίλους όταν επιβίβασαν τη μητέρα και το μικρό κορίτσι.

Η μητέρα είπε ότι δεν μπορούσε να πει πόσοι ακριβώς άντρες ήταν μέσα στο όχημα, μόνο ότι οι φίλοι απευθύνονταν στον οδηγό, αποκαλώντας τον Sonu, σύμφωνα με το NDTV και τη Daily.

Ο Sonu και οι υπόλοιποι άντρες βίασαν τη γυναίκα και την κόρη της στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν εν κινήσει και στη συνέχεια τις παράτησαν κοντά σε ένα κανάλι, ανέφερε η αστυνομία.

Η μητέρα κατάφερε να φτάσει στο κοντινό αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τον βιασμό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε μαζί με την κόρη στο νοσοκομείο Roorkee, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν τη σεξουαλική επίθεση.

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμη να εντοπίσει τον ύποπτο και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Το αρρωστημένο έγκλημα έρχεται μετά τον ομαδικό βιασμό μιας 13χρονης τον περασμένο μήνα στη χώρα, με τον αστυνομικό στον οποίο το κατήγγειλε να τη βιάζει και πάλι. Ο αστυνομικός Tilakdhari Saroj συνελήφθη, όταν προσπάθησε να διαφύγει.

«Αν τα αστυνομικά τμήματα δεν είναι ασφαλή για γυναίκες, τότε που θα πάνε για καταγγελίες», αναρωτήθηκε οργισμένη η ινδή πολιτικός Priyanka Gandhi Vadra.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα