Elon Musk: Παιδί του αλλάζει το όνομά και το φύλο – Δεν θέλει καμία σχέση μαζί του

Elon Musk: Παιδί του αλλάζει το όνομά και το φύλο – Δεν θέλει καμία σχέση μαζί του

Ο Ζαβιέ, ένας από τους γιους του Έλον Μασκ, δεν θέλει πλέον να συνδέεται με το επώνυμο του πατέρα του και θέλει να αλλάξει το όνομά του, αλλά κα το φύλο του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού gossip site «Tmz».

Ο Ζαβιέ Μασκ, ένα από τα επτά παιδιά του ιδρυτή της Tesla, που έκλεισε τα 18 τον Απρίλιο, δήλωσε πως «δεν θέλει να είναι συνδεδεμένος με τον πατέρα του» και έκανε αίτηση για να μετονομαστεί σε Βίβιαν Τζένα Γουίλσον, γράφει η αμερικανική ιστοσελίδα.

Το αίτημα περιέχεται σε έγγραφο που κατατέθηκε στην κομητεία του Λος Άντζελες. Ο Ζαβιέ λέει ότι θέλει να αναγνωριστεί ως γυναίκα. «Ο Ζαβιέ υποστηρίζει το δικαίωμά του στην «"ταυτότητα φύλου" - αναφέρει το έγγραφο που επικαλείται το Tmz. Προσθέτει μάλιστα ότι δεν θέλει πλέον να ζει μαζί ή να έχει οποιαδήποτε σύνδεση με τον βιολογικό του πατέρα».

Ο Έλον Μασκ και ο Ζαβιέ δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημόσια για αυτή την αλλαγή. Ο ιδρυτής της Tesla είχε εκφράσει την υποστήριξή του στην κοινότητα των τρανς τον Δεκέμβριο του 2020, προσθέτοντας όμως ότι «όλες αυτές οι αλλαγές είναι ένας αισθητικός εφιάλτης».


Ο Ζαβιέ-Βίβιαν έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Γκρίφιν. Το επώνυμο Γουίλσον προέρχεται από τη μητέρα, Καναδή συγγραφέα, Τζάστον Γουίλσον. Η ακρόαση για την αλλαγή ονόματος έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα