Αυστραλία: Ο πατέρας που βίαζε τις κόρες και μεγάλωνε στη φάρμα της φρίκης - 4 γενιές αιμομιξίας

Αυστραλία: Ο πατέρας που βίαζε τις κόρες και μεγάλωνε στη φάρμα της φρίκης - 4 γενιές αιμομιξίας

Πώς θα αντιδρούσατε στην πληροφορία ότι η οικογένεια που μένει σε ένα απομονωμένο ράντσο είναι στην πραγματικότητα όλοι συγγενείς εξ αίματος; Μάλλον με αποτροπιασμό. Όπως αντέδρασε και η κοινή γνώμη της Αυστραλίας όταν ήρθε στη δημοσιότητα η ιστορία της πιο αιμομικτικής οικογένειας της χώρας. Μία οικογένεια με τέσσερις γενιές αιμομιξίας – συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 14 παιδιών με γονείς που σχετίζονται μεταξύ τους.

Ο απόλυτα διεστραμμένος παιδοβιαστής και αυτοαποκαλούμενος «πατριάρχης» της οικογένειας που λειτουργούσε με όρους φυλής, Τιμ Κολτ, διηύθυνε μια φάρμα «αιμομιξίας» στο αυστραλιανό Outback όπου βίαζε τις κόρες του κατ’ εξακολούθηση ενώ γινόταν ο πατέρας των παιδιών που έφερναν στη ζωή.

Ο Τιμ Κολτ πέθανε το 2009, εννέα χρόνια πριν συλληφθούν οκτώ μέλη της οικογένειάς του

Μία έρευνα, βασισμένη σε στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από το Children’s Court Down Under, αποκαλύπτει πώς ο Tim απέκτησε επτά παιδιά – πέντε κορίτσια και δύο αγόρια – με τη σύζυγό του Τζουν. Ο άνδρας ο οποίος πέθανε το 2009, είχε επίσης πολλά παιδιά με την κόρη του Μπέτυ και το μεγαλύτερο κορίτσι του, τη Ρόντα, αναφέρει η Daily Mail στην Αυστραλία.

Η 38μελής (!) οικογένεια των Κολτ αναγκάστηκε να ζει σε άθλια κατάσταση σε μια νοσηρή ιστορία αιμομιξίας, παραμέλησης και παιδεραστίας που συγκλόνισε τον κόσμο όταν η ιστορία τους αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά. Έκτοτε, όλα τα παιδιά έλαβαν ψευδώνυμα που όρισε το δικαστήριο για να κρύψουν την ταυτότητά τους.

Η Μάρθα γέννησε τρεις γιους και τρεις κόρες, η μία από τις οποίες πέθανε, και ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά ήταν απότοκα πέντε περιστασιακών συναντήσεων

Πότε άρχισε να ξετυλίγεται το νήμα της φρίκης

Ένα από τα μέλη της οικογένειας – ο Φρανκ Κολτ – κρίθηκε ένοχος το 2020 για σεξουαλική επίθεση σε έναν έφηβο συγγενή κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στην οικογενειακή φάρμα κοντά στο Yass το 2010. Το αδίκημα συνέβη δύο χρόνια πριν η αστυνομία σοκαρισμένη ανακαλύψει την οικογένεια που ζούσε σε έναν απομονωμένο καταυλισμό.

Οι αποκρουστικές λεπτομέρειες της οικογένειας – που μετακόμισε στην επαρχία της Βικτώριας, της Δυτικής Αυστραλίας, αποκαλύφθηκαν αφού έπαψε μια δικαστική εντολή μη δημοσιοποίησης στοιχείων για το φρικιαστικό οικογενειακό τους ιστορικό.

Η Μπέτι Κολτ καταδικάστηκε για τέσσερις κατηγορίες για ψευδορκία, μία για όρκο ψεύδους και μία για διαστρέβλωση της έρευνας και της πορείας της δικαιοσύνης.

Το οικογενειακό τους δέντρο δείχνει ότι υπήρχαν τέσσερις γνωστές γενιές που ζούσαν μαζί, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων παιδιών που ήταν τα δισέγγονα και τα εγγόνια του Τιμ Κολτ. Η μικρότερη κόρη του απέκτησε παιδιά με τον αδερφό της Τσάρλι, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Το τεστ DNA αποκάλυψε ότι 11 από αυτά τα παιδιά ήταν προϊόν γονέων που είχαν στενή συγγένεια μεταξύ τους, ανέφεραν τα συγκλονιστικά δημοσιεύματα. Επίσης, στο ράντσο ζούσαν μια ντουζίνα μέλη της οικογένειας δεύτερης ή τρίτης γενιάς που ήταν ενήλικες, επομένως δεν απαιτείται να υποβληθούν σε τεστ DNA.

Η Μάρθα καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση αφού απέκρυψε την πατρότητα των παιδιών της, τα οποία αποδείχτηκε ότι ήταν προϊόν σεξουαλικών σχέσεων με βιολογικό συγγενή της

Τρεις από τις κόρες του Κολτ έχουν συρθεί σε δικαστικές δίκες, έχουν δεχθεί επιθέσεις επιτεθεί στη φυλακή και εξοστρακίστηκαν σε κοινότητες λόγω των παιδιών τους απότοκα βιασμού και σεξουαλικών σχέσεων με τον πατέρα και τα αδέρφια τους.

Τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου δεν μπορούσε να τα πιστέψει κανείς

Σε μια δίκη των Κολτ, ο γιος του Τιμ, Ρόντερικ, κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό της ανιψιάς του, η οποία ήταν επίσης ετεροθαλής αδερφή του. Το θύμα, η Πέτρα, ήταν το βιολογικό παιδί του Τιμ και της Μπέτι και δέχθηκε επίσης επίθεση από τον θείο της Φρανκ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην οικογενειακή φάρμα τον Φεβρουάριο του 2010, για την οποία καταδικάστηκε.

Ο Τσάρλι Κολτ αρχικά αντιμετώπισε 27 κατηγορίες αλλά αθωώθηκε. Μοιράστηκε ανοιχτά ένα «συζυγικό κρεβάτι» με την αδερφή του Μάρθα, η οποία είχε πέντε παιδιά.

Είπε στην αστυνομία το 2013 ότι δεν είχε πάει ποτέ σχολείο, ότι ζούσε «σε μια σέχτα» και ότι «όλες οι θείες, οι θείοι και τα ξαδέρφια μου κοιμόντουσαν όλοι μαζί». Η αδερφή της Μπέτι και της Ρόντα, Μάρθα, η οποία μοιραζόταν ανοιχτά ένα «συζυγικό κρεβάτι» με τον αδερφό της Τσάρλι Κολτ, γέννησε πέντε παιδιά. Ο γόνος τους πιθανότατα γεννήθηκε από τον Τσάρλι, τον πατέρα της, τον Τιμ και έναν άλλο αδερφό, τον Ρόντερικ, όπως αποκαλύφθηκε με αγανάκτηση στη δίκη της. Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, αφού απέκρυψε την πατρότητα των παιδιών της, τα οποία αποδείχτηκαν όλα προϊόν σεξουαλικών σχέσεων με βιολογικό συγγενή της με τεστ DNA.

Η εξέταση DNA επιβεβαίωσε ότι 11 από αυτά τα παιδιά ήταν προϊόν γονέων που είχαν στενή σχέση

Η Μάρθα γέννησε τρεις γιους και τρεις κόρες, η μία από τις οποίες πέθανε, μεταξύ 1988 και 2006. Ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά ήταν προϊόν πέντε περιστασιακών συναντήσεων, μια ιστορία που ο δικαστής χαρακτήρισε «αποδεδειγμένα αναληθή». Το δικαστήριο άκουσε πώς οι υποκλοπές συνομιλιών μεταξύ της Μάρθας και του αδερφού Τσάρλι από την αστυνομία ήταν γεμάτες «γέλια και σεξουαλικά αστεία».

Οι άλλες δύο κόρες του Τιμ Κολτ καταδικάστηκαν επίσης για ψευδορκία επειδή προσπάθησαν να κρύψουν την ταυτότητα των πατεράδων των παιδιών τους. Η Μπέτι καταδικάστηκε για τέσσερις κατηγορίες ψευδορκίας, μία για όρκο ψεύδους και μία για διαστρέβλωση της πορείας της δικαιοσύνης, και φυλακίστηκε για 14 μήνες. Η Ρόντα έλαβε επίσης εντολή ποινής 14 μηνών για ψευδορκία.

Τέσσερις γνωστές γενιές ζούσαν μαζί, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων παιδιών που ήταν τα δισέγγονα και τα εγγόνια του Τιμ Κολτ
Η εξέταση DNA θα αποκάλυπτε ότι και οι τέσσερις γυναίκες είχαν παιδιά των οποίων οι πατέρες ήταν ο πατέρας ή ο αδερφός της ίδιας της μητέρας ή ετεροθαλής αδερφός, θείος, ανιψιός ή παππούς.

Έβγαλαν και δίσκο με «οικογενειακά τραγούδια αγάπης»

Η 38μελής «φυλή» ζούσε σε ένα απομονωμένο στρατόπεδο στο αυστραλιανό Outback

Αν και και τα οκτώ μέλη της οικογένειας φυλακίστηκαν μετά τη σύλληψή τους το 2018, μόνο τα μισά έλαβαν στη συνέχεια στερητικές της ελευθερίας ποινές. Οι εντολές καταστολής είχαν παραμείνει στις πρακτικές διασταύρωσης της οικογένειας και στις αχαλίνωτες σεξουαλικές αλληλεπιδράσεις καθώς οκτώ μέλη της οικογένειας βρίσκονταν ενώπιον των δικαστηρίων.

Τρία μέλη της οικογένειας, ο Ρόντερικ, η Μάρθα και ο Ντέρεκ Κολτ, υπέβαλαν ειδοποιήσεις πρόθεσης να ασκήσουν έφεση το 2020, οι οποίες έκτοτε έχουν λήξει. Η φρικτή οικογενειακή ιστορία, συνυφασμένη με την αιμομιξία, άρχισε να εμφανίζεται μόλις πριν από σχεδόν εννέα χρόνια, αφού οι αρχές ανακάλυψαν σχεδόν 40 συγγενείς που ζούσαν σε απάνθρωπες συνθήκες σε έναν καταυλισμό με θάμνους.

Τα αδέρφια Τσάρλι και Μάρθα Κολτ κοιμήθηκαν σε ένα «συζυγικό κρεβάτι» μέσα σε μια από τις σκηνές

Ζούσαν ανάμεσα σε ένα μη μονωμένο υπόστεγο, παλιά τροχόσπιτα και σκηνές σε ένα θαμνότοπο της Νέας Νότιας Ουαλίας που βρέθηκε το 2012. Τα παιδιά του Κολτ κοιμόντουσαν σε σκηνές χωρίς τρεχούμενο νερό, τουαλέτες ή ηλεκτρικό ρεύμα, είχαν περίεργο βάδισμα και δεν μπορούσαν να μιλήσουν καλά και κατανοητά αγγλικά.

Η «φυλή» είχε ταξίδεψε σε όλη τη χώρα παίζοντας σε δημαρχεία, φεστιβάλ και δίνοντας κάντρι παραστάσεις, και μάλιστα παρήγαγε δίσκους με εξώφυλλα άλμπουμ με τον «πατριάρχη» και τρία παιδιά. Ένα αηδιαστικό άλμπουμ μπήκε κάτω από την ταμπέλα μιας συλλογής από οικογενειακά «τραγούδια αγάπης».

Κάποια χαρακτηριστικά από την αιμομιξία είναι εμφανή στα πρόσωπό τους και στο σώμα τους

Πλέον πολλά από τα μέλη της οικογένειας των Κολτ προσπαθούν να ζήσουν μία (όσο γίνεται) κανονική ζωή ενώ κάποια χαρακτηριστικά από την αιμομιξία είναι εμφανή στα πρόσωπά τους και στο σώμα τους.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα