Σοκάρει η παιδοκτονία στην Σικελία - Σκότωσε την 5χρονη κόρη της και κατήγγειλε ότι την είχαν απαγάγει

Σοκάρει η υπόθεση παιδοκτονίας στην Σικελία της Ιταλίας. Μια νεαρή μητέρα ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 5χρονη κόρη της, την οποία νωρίτερα είχε καταγγείλει ως απαχθείσα.

Η μητέρα του παιδιού υπέβαλε χθες βράδυ μήνυση για την υποτιθέμενη απαγωγή της κόρης της μέσα από το αυτοκίνητο, από τρεις ένοπλους κουκουλοφόρους. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Tremestieri Etneo της Κατάνια στη Σικελία. Η μητέρα ισχυριζόταν ότι μόλις είχε παραλάβει την κόρη της από τον παιδικό σταθμό, όταν τους επιτέθηκαν οι απαγωγείς.

Οι τοπικές Αρχές κινητοποιήθηκαν αμέσως, μην έχοντας ωστόσο πεισθεί από το αφήγημα της νεαρής μητέρας. Πράγματι, δεν υπήρξαν ούτε μάρτυρες, ούτε εικόνες από κάμερες παρακολούθησης που να επιβεβαιώνουν την ιστορία της.

 Στην πορεία προέκυψε ότι η μητέρα δεν είχε καλέσει αμέσως βοήθεια, αλλά πρώτα πήγε στο σπίτι της και στην Αστυνομία απευθύνθηκε αργότερα, μαζί με μέλη της οικογένειάς της. Οι Αρχές αμέσως ξεκίνησαν εκτενέστερες ενδοοικογενειακές ανακρίσεις, ώστε να εξιχνιάσουν το περιστατικό.

Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ανάκρισης, η μητέρα, μια νεαρή γυναίκα ηλικίας λίγο μεγαλύτερης των 20 ετών, φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις κατά την εξιστόρηση των γεγονότων.

 Τελικά, η μητέρα «έσπασε» και έδειξε στην αστυνομία το σημείο όπου βρισκόταν θαμμένο το πτώμα της κόρης της, περίπου 200 μέτρα από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA, η πίεση που άσκησαν οι ερευνητές στην νεαρή γυναίκα κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων ήταν αυτό που την έκανε να «σπάσει» στο τέλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα