Γερμανία: Ποιος ποδοσφαιριστής της Στουτγκάρδης κατηγορείται για βιασμό

Γερμανία: Ποιος ποδοσφαιριστής της Στουτγκάρδης κατηγορείται για βιασμό

Η είδηση της σύλληψης ποδοσφαιριστή με την κατηγορία του βιασμού προκάλεσε σάλο στη Γερμανία, με τη Στουτγκάρδη να ανακοινώνει ότι πρόκειται για τον Ατακάν Καραζόρ.

Σύμφωνα με άρθρο στο enikos.gr οι Αρχές της Ισπανίας συνέλαβαν δύο άντρες γερμανικής υπηκοότητας που κατηγορούνται για τον βιασμό 18χρονης Ισπανίδας, με το Periódico de Ibiza να αναφέρει πως ο ένας εκ των δύο είναι ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται σε ομάδα της Bundesliga.

Το όνομα του αρχικά δεν έγινε γνωστό, αλλά τελικά η Στουτγκάρδη με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι πρόκειται για τον 25χρονο παίκτη της, Ατακάν Καζόρ. Ο ίδιος αρνείται κάθε εγκληματική πράξη, με την γερμανική ομάδα να επικοινωνεί συνεχώς με τους δικηγόρους του.

“Ο μέσος της Στουτγκάρδης Ατακάν Καραζόρ συνελήφθη ενώ ήταν στις διακοπές του στην Ίμπιζα. Αρνείται κάθε εγκληματική πράξη. Η Στουτγκάρδη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους του. Εφόσον πρόκειται για μία διαδικασία σε εξέλιξη, ζητάμε την κατανόηση ότι η Στουτγκάρδη δεν μπορεί να σχολιάσει περαιτέρω για την ώρα” ανέφερε η ανακοίνωση

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα