Πυροβόλησαν θανάσιμα τον ράπερ Trouble - Νεκρός ο 34χρονος

Πυροβόλησαν θανάσιμα τον ράπερ Trouble - Νεκρός ο 34χρονος

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Rockdale, ο Orr πυροβολήθηκε θανάσιμα γύρω στις 3:20 π.μ. την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο προάστιο Conyers της Ατλάντα. Οι Αρχές βρήκαν τον Orr με μία σφαίρα στο στήθος και διαπιστώθηκε επί τόπου ο θάνατός του.

Δεν έχουν γίνει συλλήψεις αλλά οι αστυνομικοί έχουν βγάλει ένταλμα για έναν ύποπτο, τον 33χρονο Jamichael Jones, που κατηγορείται για τη δολοφονία. Οι ερευνητές είπαν ότι οι δύο άνδρες δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον, αλλά ενεπλάκησαν σε μια «κατάσταση οικογενειακής φύσης» λόγω μιας φίλης του Orr, που επισκεπτόταν σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων.

Ο Orr γεννήθηκε στην Ατλάντα στις 4 Νοεμβρίου 1987 και άρχισε να ραπάρει στην εφηβεία του. Μεταξύ των επιρροών του υπήρξαν οι DMX και Tupac, με τον τοπικό ράπερ Big Bank Black να υπογράφει τελικά τον Orr στην Duct Tape Entertainment.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς καριέρας του, ο Orr συνεργάστηκε με τους Young Thug, Drake, The Weeknd, Gucci Mane, Quavo και πολλούς άλλους. 

Ο Orr κυκλοφόρησε το ντεμπούτο mixtape του ως Trouble, «December 17th», τον Απρίλιο του 2011. Η προσφορά περιλάμβανε την επιτυχία του «Bussin». 
  
 
 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα