Σοκαριστικό ατύχημα με 315 χλμ./ώρα στην εθνική οδό

Σοκαριστικό ατύχημα με 315 χλμ./ώρα στην εθνική οδό

Σμπαράλια έγινε μια νοικιασμένη Lamborghini Huracan μετά από προσπάθεια του οδηγού να πιάσει την τελική της ταχύτητα σε αυτοκινητόδρομο της Ουγγαρίας.

Η συγκεκριμένη πράσινη Lamborghini Huracan φέρει φουλ πλήρωμα, με τον συνοδηγό να καταγράφει όλη την διαδικασία επίτευξης και διατήρησης της τελικής ταχύτητας του ιταλικού supercar.

Ο οδηγός κινείται στον αυτοκινητόδρομο Α7 της Ουγγαρίας και όχι απλά κάνει double score στο όριο ταχύτητας (130 χλμ./ώρα έχει ο δρόμος), αλλά επιταχύνει μέχρι την τελική ταχύτητα με το κοντέρ να δείχνει κάποια στιγμή 336 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα carandmotor,gr, η πράσινη Huracan κινούνταν με 315 χλμ./ώρα όταν η ανάρτηση συντόνισε από τις συνεχείς ανωμαλίες του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να απογειωθεί προς τις πλευρικές μπαριέρες και να εξοστρακιστεί σε ένα χωράφι.

Το supercar πήρε αμέσως φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ο οδηγός την γλύτωσε χωρίς γραντζουνιά και ο συνοδηγός με μικρούς τραυματισμούς και εγκαύματα.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα