Τέξας: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το δράστη του μακελειού στο δημοτικό σχολείο

Τέξας: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το δράστη του μακελειού στο δημοτικό σχολείο

Η πόλη του Τέξας, όπου έγινε το μακελειό με 19 παιδιά δημοτικού σχολείου καθώς και δύο δασκάλες να πέφτουν νεκροί, έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ έρχονται στο φως περισσότερες πληροφορίες για το δράστη.

Όπως αναφέρεται στο megatv.com ο 18χρονος είχε πέσει θύμα bullying και είχε εγκαταλείψει το γυμνάσιο, λένε πρώην συμμαθητές του.

Ο νεαρός που σκόρπισε το θάνατο στο δημοτικό σχολείο της πόλης Ουβάλντε περιγράφεται ως μοναχικός και ιδιόρρυθμος από πρώην συμμαθητές στο γυμνάσιο.

Ο Σαλβαντόρ Ράμος είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού, τον κορόιδευαν για τα ρούχα που φορούσε, καθώς ήταν από φτωχή οικογένεια. Έκανε πολλές απουσίες, άλλοι λένε ότι εγκατέλειψε τελικά το γυμνάσιο και άλλοι ότι αποφοίτησε και έπιασε δουλειά σε αλυσίδα fast food.

Φαίνεται πως έτσι μάζεψε χρήματα και αγόρασε τα όπλα στα γενέθλιά του, πριν από μερικές ημέρες, σχεδιάζοντας παράλληλα την επίθεση.

Ο 18χρονος έστειλε σε ένα φίλο του φωτογραφίες με τα όπλα και τις σφαίρες.

«Τον ρώτησα τι τα ήθελε όλα αυτά και μου απάντησε να μην ανησυχώ», είπε ο φίλος του.

Τα μηνύματα που έστειλε ο δράστης πριν από το μακελειό
Λίγο πριν από την επίθεση ο νεαρός έστειλε στο λογαριασμό μιας γυναίκας στο Instagram φωτογραφίες των όπλων του, γράφοντας πως θα την ευχαριστεί για αυτό και ότι έχει ένα μικρό μυστικό. Η γυναίκα λέει πως δε γνωρίζει το δράστη.

Μια πρώην συμμαθήτρια του 18χρονου στο γυμνάσιο είπε ότι ο Σαλβαντόρ Ράμος ανέβαζε στο Instagram βίντεο από τσακωμούς με τη μητέρα του, αστυνομικούς στο σπίτι, και τον ίδιο να τη βρίζει και να λέει πως θέλει να τον διώξει.

Η ίδια κοπέλα είπε ότι αύριο θα ήταν η τελευταία ημέρα των μαθημάτων στο δημοτικό και ότι οι απόφοιτοι του δικού της γυμνασίου είχαν πάει στο σχολείο με τις φορεσιές της δικής τους αποφοίτησης για να χαιρετίσουν και να εμπνεύσουν τα μικρά παιδιά.

Ίσως αυτό να «φωτίζει» γιατί ο δράστης χτύπησε αυτό το δημοτικό σχολείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα