Ιερόδουλη στις ΗΠΑ νάρκωνε πελάτες για να τους ληστεύει - Καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση

Ιερόδουλη στις ΗΠΑ νάρκωνε πελάτες για να τους ληστεύει - Καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση

Σε τριάντα χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μια ιερόδουλη από το Κουίνς της Νέας Υόρκης για τον θάνατο τεσσάρων πελατών της, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο σεφ του διάσημου εστιατορίου Cipriani Dolci, Andrea Zamperoni, το 2019.

Η 43 ετών Αντζελίνα Μπαρίνι είχε δηλώσει ένοχη τον περασμένο Αύγουστο ότι χορήγησε φαιντανύλη σε αρκετούς άνδρες και ότι είχε χορηγήσει το «ναρκωτικό του βιασμού» GBL στον Zamperoni, με απώτερο σκοπό να ληστέψει τα θύματά της χωρίς εκείνα να μπροούν να αντισταθούν. Έχασαν τη ζωή τους συνολικά τέσσερις πελάτες από υπερβολική δόση.

Ο δικαστής Μπράιαν Κόγκαν που ανακοίνωσε την ποινή της 34χρονης σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν τόνισε ότι τα σοκαριστικά εγκλήματα της αδίστακτης γυναίκας πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά, παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε σε προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον και ήταν και η ίδια εθισμένη στα ναρκωτικά.

«Η σοβαρότητα των πράξεών σου δεν μπορεί να μετριαστεί από όσα βίωσες μεγαλώνοντας» είπε ο Κόγκαν στην Μπαρίνι, η οποία έβαλε πολλές φορές τα κλάματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Σε συνέντευξή της στη New York Post, η μεγαλύτερη αδελφή της Μπαρίνι χαρακτήρισε «σκληρή» την ποινή, σημειώνοντας ότι «τα θύματα δεν ήταν άγιοι» και ότι οι ίδιοι έβαλαν τον εαυτό τους σε αυτή τη θέση. «Ήθελαν να διασκεδάσουν, να κάνουν ναρκωτικά μαζί της και να κάνουν σεξ. Δεν απείλησε κανέναν με το όπλο στον κρόταφο για να πάει μαζί της».

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η Μπαρίνι χορήγησε αρκετές φορές ναρκωτικές ουσίες με φαιντανύλη στα θύματά της το καλοκαίρι του 2019. Το επικίνδυνο κόλπο της για να ληστεύει άνδρες με χρήση αυτής της ουσίας είχε μοιραία κατάληξη σε τρεις περιπτώσεις πελατών, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2019.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα