Ουκρανία: Με βίασαν και σκότωσαν τον άντρα μου - Η συγκλονιστική ιστορία της Άννας

Ουκρανία: Με βίασαν και σκότωσαν τον άντρα μου - Η συγκλονιστική ιστορία της Άννας

Μπήκε ένας στρατιώτης στο σπίτι μου. Με την απειλή όπλου, με απομόνωσε και μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου. Βγάλε τα ρούχα σου, ή θα σε σκοτώσω, μου είπε. Μου είπε ότι αν δεν κάνω ότι μου πει, θα με σκοτώσει. Τότε άρχισε να με βιάζει, δήλωσε η Άννα στο BBC, αποκαλύπτοντας το πρώτο μέρος του δράματος που βίωσε στα χέρια των Ρώσων στρατιωτών.

Η Άννα, από ένα χωριό 45 χιλιόμετρα δυτικά του Κιέβου, μίλησε σε δημοσιογράφους στο BBC, δηλώνοντας ότι οι Ρώσοι στρατιώτες τη βίασαν και σκότωσαν τον άντρα της. 

Όπως είπε στο BBC, o στρατιώτης ήταν νέος σε ηλικία και τα χαρακτηριστικά του παρέπεμπαν σε Τσετσένο.

Το δράμα της Άννας δεν τελείωσε εκεί: «Στη συνέχεια μπήκαν άλλοι τέσσερις στρατιώτες. Πήραν τον στρατιώτη που με βίασε και δεν τον είδα ξανά. Νόμιζα ότι αυτό ήταν και ότι γλίτωσα. Επέστρεψα στο σπίτι. Τότε είδα τον άντρα μου. Τον είχαν πυροβολήσει. Είχε τρέξει πίσω μου για να με σώσει, αλλά τον γάζωσαν με σφαίρες».

Η Άννα και ο σύζυγός της αναζήτησαν καταφύγιο σε γειτονικό σπίτι. Όμως ήταν αδύνατο να μεταφέρουν τον τραυματισμένο άντρα στο νοσοκομείο. Δύο ημέρες μετά κατέληξε.

Η Ουκρανή γυναίκα έθαψε τον σύντροφό της στην αυλή του σπιτιού, με ένα ξύλινο σταυρό.

Όταν οι στρατιώτες έφυγαν, η Άννα βρήκε ναρκωτικά χάπια και βιάγκρα. «Όλοι τους ήταν βιαστές και δολοφόνοι», είπε, ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα