Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ντύνεται γαμπρός για τρίτη φορά στα 85 του χρόνια

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ντύνεται γαμπρός για τρίτη φορά στα 85 του χρόνια

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει ακόμα πολλά να κάνει στη ζωή του, παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει τα 85 χρόνια.
Για αυτό, ετοιμάζεται να παντρευτεί για τρίτη φορά στη ζωή του, τη νέα εκλεκτή της καρδιάς του, Μάρτα Φασίνα. Οι νεόνυμφοι έχουν διαφορά 53 ολόκληρα χρόνια, αλλά ως γνωστόν, ο έρως χρόνια δεν κοιτά...

 Με τη Μάρτα φαίνεται άλλωστε να τους ενώνουν πολλά, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να είναι... εγγονή του, αφού η ίδια είναι βουλευτής στο κόμμα του «Καβαλιέρε», «Forza Italia». Πριν γίνει βουλευτής άλλωστε, η 32χρονη εργαζόταν στο γραφείο Τύπου της Μίλαν.

 Ο αειθαλής 85χρονος Σίλβιο
Ο «αειθαλής» 85χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, φαινομενικά απτόητος από τα προβλήματα υγείας, τα σeξουαλικά σκάνδαλα και την προχωρημένη ηλικία, είχε πρόσφατα δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο Facebook στην οποία κοιτάζει στα μάτια την 32χρονη σύντροφό του Μάρτα Φασίνα, βουλευτή του κόμματός του Forza Italia.

Η Φασίνα είναι η τελευταία ρομαντική κατάκτηση του Μπερλουσκόνι, μετά τον χωρισμό του το 2020 με την Φραντσέσκα Πασκάλε, η οποία στην ηλικία των 34 ετών ήταν... απλά «πολύ μεγάλη» γι’ αυτόν.

 Εκτός υποψηφιότητας για την Προεδρία της Δημοκρατίας
Πάντως, πριν από έναν μήνα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι απέσυρε την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Δημοκρατίας της Ιταλίας. «Aποφάσισα να κάνω το βήμα αυτό με γνώμονα την εθνική ενότητα», υπογράμμισε ο Καβαλιέρε. Στην πραγματικότητα -σύμφωνα ειδικούς- απλά διεπίστωσε ότι... δεν θα κατάφερνε να εξασφαλίσει τις αναγκαίες ψήφους για να μπορέσει να εκλεγεί- αν και ο ίδιος συνεχίζει να υποστηρίζει το αντίθετο. ..

e-daily