Δημόσιοι υπάλληλοι το πλήθος που αποθεώνει τον Πούτιν - Δόθηκε εντολή. Γιατί διεκόπη ξαφνικά η ομιλία του

Δημόσιοι υπάλληλοι το πλήθος που αποθεώνει τον Πούτιν - Δόθηκε εντολή. Γιατί διεκόπη ξαφνικά η ομιλία του

Σάλο έχει δημιουργήσει η διακοπή του Ρώσου Προέδρου  Βλαντιμίρ Πούτιν σε στάδιο της Μόσχας για την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014

Η διακοπή των δηλώσεων ΄του έγινε την ώρα που έκανε αναφορά για τον πόλεμο στην Ουκρανία σε ζωντανή μετάδοση σε ΄κατάμεστο στάδιο της Μόσχας

Το BBC αναφέρει ότι δόθηκε εντολή να γεμίσει το στάδιο.

Συγκεκριμένα, το bbc.com σημειώνει πως δημόσιοι υπάλληλοι πιέστηκαν από τους εργοδότες, ώστε να παρευρεθούν στην ομιλία του Ρώσου προέδρου και φέρεται να μην είχαν εναλλακτική. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Will Vernon που υπογράφει το άρθρο, σημειώνει ότι φέρεται οι μαθητές να μπορούσαν να κάνουν κοπάνα από το σχολείο, μόνο εάν πήγαιναν στο στάδιο για την ομιλία του Ρώσου προέδρου.

 «Θα είμαι εδώ για λίγο και μετά θα φύγω… Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ δεν υποστηρίζουν τον πόλεμο. Εγώ σίγουρα όχι», φέρεται να δήλωσε ένας Ρώσος.

Χαρακτηριστικά, ο Vernon ανέφερε ότι «φοιτητές μάς είπαν ότι τους είχε δοθεί η επιλογή μίας ημέρας απουσίας από τα μαθήματα εάν παρακολουθούσαν “μια συναυλία”. Μερικοί από τους μαθητές με τους οποίους μιλήσαμε δεν γνώριζαν καν ότι η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη, εν μέρει, στην υποστήριξη του πολέμου στην Ουκρανία».

Διακόπηκε ξαφνικά η ομιλία του Πούτιν στο κατάμεστο στάδιο της Μόσχας

Διακοπή ξαφνικά η ζωντανή μετάδοση της ομιλίας του Βλαντιμίρ Πούτιν στο  στάδιο της Μόσχας Λουζνίκι.

Ο κ. Πούτιν γιόρταζε την επέτειο της κατάληψης της Κριμαίας στο κατάμεστο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας

Θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας. Ο πρόεδρος πρόλαβε μόνο να χαιρετήσει

Το πλήθος κυμάτισε σημαίες και φώναζε «Ρωσία, Ρωσία» ενόσω εκφωνούσε την ομιλία του.

Η live μετάδοση της ομιλίας του Ρώσου προέδρου διεκόπη ανεξήγητα με την κρατική τηλεόραση να προβάλει εικόνες με πατριωτικά εμβατήρια και τραγούδια που είχαν προβληθεί νωρίτερα στην εκδήλωση.

Η εξήγηση που έδωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ ήταν πως «κόλλησε ο server».

Διαπράχθηκε γενοκτονία στο Ντονμπάς. Στόχος της επιχείρησης στην Ουκρανία είναι να απαλλαχθούμε από αυτή την κατάσταση» είπε στην ομιλία του ο Πούτιν, στη διάρκεια συναυλίας, ενώ σημείωσε για άλλη μια φορά πως οι πολίτες της Κριμαίας έκαναν τη σωστή επιλογή το 2014, καθώς «ήθελαν να ζήσουν στη δική τους, ιστορική γη, τη Ρωσική Ομοσπονδία».

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters, ο Ρώσος πρόεδρος ολοκλήρωσε την ομιλία του και έφυγε από τη σκηνή.

Χρήστες του twitter παρατήρησαν πως κατά την αποχώρησή του από το στάδιο, ο Βλαντίμιρ Πούτιν, φαίνεται να κουτσαίνει, με αποτέλεσμα να φουντώνουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου.

Turns out state TV cut out just before Putin finished the speech. He quoted Fyodor Ushakov, the legendary Tsarist-era admiral who is now the patron saint of Russia’s strategic nuclear bomber fleet, and left. pic.twitter.com/SJHpsyOWI1

— max seddon (@maxseddon) March 18, 2022

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα