ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος ανήλικης σε δοκιμαστήρια από αδέσποτη σφαίρα

ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος  ανήλικης σε δοκιμαστήρια από αδέσποτη σφαίρα

τις Ηνωμένες Πολιτείες την παραμονή Χριστουγέννων αστυνομικοί κλήθηκαν σε εμπορικό κέντρο καθώς υπήρξαν αναφορές για έναν άνδρα ο οποίος χτυπούσε πελάτες.
Χρησιμοποιώντας το λουκέτο από το ποδήλατό του ξεκίνησε να χτυπά με μανία μία γυναίκα σε έναν από τους διαδρόμους του καταστήματος. Την έσυρε μάλιστα αιμόφυρτη για πολλά μέτρα.

Οπλισμένο κλιμάκιο της αστυνομίας έφτασε στο σημείο και άμεσα κινήθηκε προς τον δράστη.

Όταν ο επικεφαλής της μονάδας απέκτησε επαφή με τον δράστη πυροβόλησε προς το μέρος του τρεις φορές για να τον εξουδετερώσει.

Μία από τις τρεις σφαίρες διαπέρασε τον τοίχο στην ευθεία του αστυνομικού. Πίσω από τον τοίχο ήταν τα δοκιμαστήρια στα οποία βρισκόταν ένα 14χρονο κορίτσι με την μητέρα του.

Η αδέσποτη σφαίρα βρήκε το άτυχο κορίτσι και το σκότωσε επιτόπου. Νεκρός έπεσε και ο δράστης, ο 24χρονος Ντάνιελ Ελένα Λόπεζ πρώην κατάδικος με μεγάλο ιστορικό κλοπών και ενδοοικογενειακής βίας.

Η νεαρή κοπέλα ήταν η Βαλεντίνα Ντεσκάνσα από την Χιλή. Έφτασε με την μητέρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από έξι μήνες για να σπουδάσει. Ήταν ευτυχισμένη όπως λέει το περιβάλλον της που θα ζούσε σε μία ασφαλή χώρα.

Η είδηση του θανάτου της γέμισε με θλίψη τόσο την οικογένεια όσο και την τοπική κοινωνία του Λος Άντζελες. Οι αρχές της πόλης εξέφρασαν την θλίψη τους για το τραγικό συμβάν.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα