Φρίκη στο Καζακστάν: 17 άνδρες βίαζαν μαθήτρια για τέσσερις ολόκληρες ημέρες

Φρίκη στο Καζακστάν: 17 άνδρες βίαζαν μαθήτρια για τέσσερις ολόκληρες ημέρες

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία μίας μαθήτριας στο Καζακστάν, η οποία απήχθη και βιαζόταν ομαδικά από 17 άνδρες για τέσσερις ημέρες.
Η 17χρονη κατήγγειλε ότι επιστρέφοντας στο σπίτι της με ταξί, ο οδηγός άλλαξε κατεύθυνση. Η ανήλικη τρομοκρατήθηκε και άρχισε να ουρλιάζει. Ο οδηγός της είπε να ηρεμήσει και της έδωσε να πιει νερό,όμως απ'ο,τι φαίνεται είχε ρίξει μέσα κάποιου είδους ναρκωτική ουσία, καθώς η μαθήτρια έχασε αμέσως τις αισθήσεις της.
Ο οδηγός την μετέφερε σε μια άγνωστη τοποθεσία, όπου η κοπέλα βιαζόταν από 17 διαφορετικούς άνδρες για τέσσερις ολόκληρες ημέρες. Όταν προσπάθησε να προβάλει αντίσταση τη χτύπησαν και την απείλησαν πως θα την πνίξουν στο ποτάμι.

 Ξύπνησα δίπλα στο ποτάμι. Ήμουν στο έδαφος εντελώς γυμνή και περιτριγυρισμένη από αρκετούς άντρες», περιέγραψε, όπως αναφέρει η Daily Mail.  

Αφού τη βίασαν την πήγαν σε ένα σπίτι, όπου, αφού την κακοποίησαν ξανά, άρχισαν να τηλεφωνούν στους φίλους τους λέγοντάς τους «έλα εδώ, έχουμε ένα κορίτσι».

«Άρχισαν να μπαίνουν κι άλλοι άνδρες στο δωμάτιο όπου με κρατούσαν κλειδωμένη και με βίαζαν. Με χτύπησαν και απείλησαν θα με πνίξουν στο ποτάμι όταν προσπάθησα να τους αντισταθώ».

Σύμφωνα με τη μητέρα του κοριτσιού, η φρικτή κακοποίησή της διήρκεσε τέσσερις ημέρες. Μητέρα και κόρη κατέφυγαν στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για να μαθευτεί η σοκαριστική υπόθεση, καθώς, όπως ανέφερε η μητέρα του θύματος «Η υπόθεση άνοιξε πριν από πέντε μήνες. Κανείς δεν έχει συλληφθεί από τότε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα