Κέιτ Μίντλετον: Έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου – Άγνωστο με ποιο σκεύασμα

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και… πετάει στα σύννεφα!

 
Η 39χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία από την στιγμή του… τσιμπήματος, που έγινε χθες στο Λονδίνο.

«Χθες, έκανα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων σε όλους όσοι συμμετείχαν στην διαδικασία. Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε», έγραψε στο μήνυμά της.


Δείτε την ανάρτηση


 
 Η Κέιτ Μίντλετον φορούσε ένα τζιν κι ένα λευκό t-shirt, όταν έκανε το εμβόλιο, εννιά μέρες μετά τον εμβολιασμό του συζύγου της με την πρώτη δόση.

Αυτή την εβδομάδα, στην Βρετανία άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού στους πολίτες άνω των 30, ωστόσο δεν είναι σαφές γιατί η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν το έκανε νωρίτερα, αφού οι Αρχές της χώρας είχαν επιτρέψει την δυνατότητα εμβολιασμού σε όσους είναι 38 και 39 ετών ήδη από τις 12 Μαΐου.

Επιπλέον, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν αποκάλυψαν ποιο σκεύασμα έκανε, όμως σύμφωνα με την Βρετανική Sun, εφόσον είναι κάτω των 40 ετών, οι πιθανότητες μοιράζονται στα εμβόλια της Pfizer και της Moderna.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα