Τραγικό τέλος για ένα μωρό μόλις 23 μηνών που κατάπιε μπαταρία

Τραγικό τέλος για ένα μωρό μόλις 23 μηνών που κατάπιε μπαταρία

Τραγικό τέλος για ένα μωρό μόλις 23 μηνών που κατάπιε μπαταρία η οποία για 4 μέρες έκαιγε τον οισοφάγο του, τα έντερά του και τις αορτές του προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία.

Οι γονείς του, νοσηλευτές στο επάγγελμα, αρχικά πίστεψαν ότι ο μικρός είχε κάποιους είδους μόλυνση που του προκαλούσε αιμορραγία στη μύτη αλλά και υψηλό πυρετό.

Μετά από μερικές μέρες το παιδί άρχισε να φτύνει αίμα και τελικά έχασε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με την DailyMail.

Ο πατέρας του άρχισε τις μαλάξεις ενώ η μητέρα του έδινε το φιλί της ζωής περιμένοντας τους διασώστες, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Johnathan Huff άφησε την τελευταία του πνοή στις 20 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ, τέσσερις ημέρες αφού κατάπιε την μπαταρία χωρίς οι γονείς του να αντιληφθούν το παραμικρό.

Μετά από αυτήν την τραγωδία οι γονείς ξεκίνησαν καμπάνια ενημέρωσης στους γονείς για να φυλάνε σε απομακρυσμένο σημείο τις μπαταρίες και αφετέρου να σφραγίζουν με ταινίες τα τηλεκοντρόλ.

Η αυτοψία έδειξε ότι το μωρό κατάπιε μπαταρία με την μαμά του να πιστεύει ότι ήταν από μία συσκευή εντοπισμού κλειδιών την οποία οι γονείς κρατούσαν σε ένα πάγκο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα