Μητέρα σκότωσε το δίχρονο κοριτσάκι της και ξεγελούσε τους πάντες με μια κούκλα

Η γυναίκα, που είχε καταφέρει για καιρό να παραπλανήσει τους μάρτυρες σχετικά με το αν η κόρη της ζούσε, καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης.

Η 2 ετών κόρη της είχε βρεθεί νεκρή στο βυθό λίμνης, στις 31 Οκτωβρίου του 2018, τυλιγμένη με μια πλαστική σακούλα και δεμένη με σκοινί σε μια πέτρα.

Η μητέρα της δεν είχε αναφέρει άμεσα στην αστυνομία της εξαφάνιση της κόρης της, δηλώνοντας εν τέλει πως το κορίτσι εξαφανίστηκε κατά την διάρκεια περιπάτου σε πάρκο της περιοχής.

Η καταγγελία της μητέρας πυροδότησε μια πολυμελή αστυνομική έρευνα, με τους ερευνητές να ανατρέχουν σε δεδομένα από κάμερες ασφαλείας και σε μαρτυρίες γειτόνων σχετικά με την τελευταία εμφάνιση της γυναίκας με το παιδί της- ή τουλάχιστον, αυτό που νόμιζαν πως ήταν το παιδί της.

Οι υποψίες της αστυνομίας για απάτη εκ μέρους της γυναίκας ξεκίνησαν όταν εντοπίστηκε σε κάδο απορριμάτων μια κούκλα που φορούσε τα ίδια ρούχα με το εξαφανισμένο κορίτσι.

Ύστερα από πολύμηνη ανάκριση, η μητέρα εν τέλει ομολόγησε ότι ο θάνατος του παιδιού έλαβε χώρα κατά την διάρκεια ταξιδιού των δύο τους στο Χιούστον του Τέξας, με σκοπό την συνάντηση της γυναίκας με τον τότε σύντροφό της.

Οι τρεις τους είχαν διαμείνει σε ξενοδοχείο, και σύμφωνα με την κατάθεση του φίλου της μητέρας η τραγωδία ξεκίνησε όταν μια μέρα η μητέρα και το παιδί επέστρεψαν στο δωμάτιο, με το παιδί να κλαίει δυνατά.

Ο άνδρας ξεκίνησε τότε να χτυπά βίαια το παιδί, παρακινώντας και την μητέρα του να κάνει το ίδιο.

Εν τέλει, το παιδί έχασε τις αισθήσεις του και οι δύο ενήλικες το τοποθέτησαν στην μπανιέρα για να το επαναφέρουν, διαπιστώνοντας αργότερα πως ήταν νεκρό και φαινόταν μάλιστα να φέρει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Το ζευγάρι τύλιξε το παιδί στην πλαστική σακούλα και, αφήνοντάς το στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου για τρεις μέρες το μετέφερε τελικά στην λίμνη, όπου η αστυνομία οδηγήθηκε κατόπιν οδηγιών της γυναίκας.

Η αστυνομία δεν μπόρεσε ωστόσο να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου κοριτσιού, το οποίο μάλλον δεν έχασε την ζωή του εξαιτίας του ξυλοδαρμού που υπέστη.

Έτσι, κανείς δεν έχει ακόμη καταδικαστεί για την δολοφονία του, ωστόσο τόσο η μητέρα όσο και ο σύντροφός της καταδικάστηκαν εξαιτίας της παρέμβασής τους σε στοιχεία όπως το πτώμα του κοριτσιού.

etypos

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα