Κορονοϊός Ιταλία: Σοκ στη Νάπολη με ασθενή να πεθαίνει στους τουαλέτες νοσοκομείου

Κορονοϊός Ιταλία: Σοκ στη Νάπολη με ασθενή να πεθαίνει στους τουαλέτες νοσοκομείου

 Oι δραματικές εικόνες από τον Απρίλιο στα νοσοκομεία του Μπέργκαμο με τους ασθενείς να αναπνέουν μόνο μέσα από τους αναπνευστήρες φαίνονται πως επαναλαμβάνονται αυτή τη φορά στον ιταλικό Νότο. Σφίγγει ο κλοιός σε όλη τη Γηραιά Ήπειρο.

Σοκ στη Νάπολη με ασθενή να πεθαίνει στους τουαλέτες νοσοκομείου. Οι σκηνές μέσα από το νοσοκομείο είναι ανατριχιαστικές.

Το πτώμα του δεν βρέθηκε από γιατρούς ή νοσοκόμους, αλλά από άλλους ασθενείς που βρίσκονται στο νοσοκομείο σε προσωρινά ράντζα.

Oι δραματικές εικόνες από τον Απρίλιο στα νοσοκομεία του Μπέργκαμο με τους ασθενείς να αναπνέουν μόνο μέσα από τους αναπνευστήρες φαίνονται πως επαναλαμβάνονται αυτή τη φορά στο Νότο.

Στη Νάπολη, επτά μήνες μετά, ασθενείς με κορονοϊό και δύσπνοια δέχονται τις πρώτες βοήθειες με φιάλες οξυγόνου μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Στο νοσοκομείο, δεν υπάρχουν άδειες κλίνες.

Χθες, κατακλύστηκαν με ασθενείς από κορωνοϊό τα τμήματα επειγόντων στα νοσοκομεία στο Μιλάνο.

Μόνον χθες, αναφέρθηκαν σχεδόν 33 χιλιάδες νέα κρούσματα και 623 θάνατοι Η Ιταλία,είναι η η τρίτη ευρωπαϊκή χώρα που ξεπερνά σε σύνολο το 1 εκατομμύριο κρούσματα από την αρχή της πανδημίας
Συγκλονίζει 43χρονος Γάλλος ασθενής

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Γαλλίας παραμένει οριακή και ιδιαίτερα σοβαρή στα γηροκομεία. Αυτός ο ιός πλήττει τους πάντες, ήταν το μήνυμα ενός 23χρονου που που βγήπε πρόσφατα από το νοσοκομείο.

Μέσα στο τελευταίο 24ωρο αναφέρθηκαν στη Γαλλία σχεδόν 36 χιλιάδες κρούσματα και 328 θάνατοι.
ΠΟΥ: O κορωνοϊός δεν έχει κουραστεί

Το όριο των 40.000 θανάτων από κορωνοϊό ξεπέρασε η Ισπανία, καταγράφοντας μόνον μέσα στο τελευταίο 24ωρο 311 νεκρούς και πάνω από 19 χιλιάδες νέα κρούσματα από την πανδημία. Οι πιέσεις στο σύστημα υγείας αυξάνονται.

Φταίει ότι ανοίξαμε τα σύνορα και ήλθε κόσμος από άλλα μέρη, χωρίς να έχουν κάνει τεστ.

Παρά τα θετικά νέα για το εμβόλιο, μην περιμένετε γρήγορο τέλος της πανδημίας, προειδοποίησε η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ.

Συμπίπτει με μια όχι και τόσο ευνοϊκή εποχή, τον χειμώνα. Κάτι που σημαίνει ότι θα μας απασχολεί όλο το χειμώνα.

Χθες, αναφέρθηκαν σχεδόν 22 χιλιάδες νέα κρούσματα και 215 θάνατοι, σε όλη τη Γερμανία, πολλά νοσοκομεία της οποίας δέχονται πλέον ασθενείς και από άλλες χώρες της Ευρώπης…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα