Σύμβουλος Τράμπ: Δεν μπορούσα να αποδεχθώ πως δεν θέλει η γυναίκα μου να κάνει σeξ μαζί μου

Σύμβουλος Τράμπ: Δεν μπορούσα να αποδεχθώ πως δεν θέλει η γυναίκα μου να κάνει σeξ μαζί μου

Σε λυγμούς ξέσπασε ο πολιτικός σύμβουλος και υπεύθυνος επικοινωνίας του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και στενός συνεργάτης του από το 2011, Brad Parscale, κατά τη σύλληψή του τον περασμένο μήνα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα του αναστατωμένη και τον ίδιο σε κακό χάλι, οπλισμένο και να απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Και τώρα έγινε γνωστό πως εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του πως για όλα ευθύνεται το γεγονός ότι η σύζυγος δεν ήθελε να συνευρεθούν ερωτικά.

«Δεν μπορούσα να αποδεχθώ πως δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί μου», αποκάλυψε σε γυναίκα αστυνομικό που τον πήγε στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Αυτό ακούγεται να λέει στο βίντεο που καταγράφει η κάμερα της στολής των αστυνομικών και εξασφάλισε η «Daily Mail».

«Δεν μπορούσα να το αποδεχθώ. Τόσους μήνες. Δεν το δεχόμουν. Και συνέχιζα να της το ζητάω», λέει ο 44χρονος.

Στον Parscale δεν αποδόθηκαν τελικά κατηγορίες για την υπόθεση του νευρικού κλονισμού του που έκανε τη γυναίκα του Candice να εγκαταλείψει την οικία τους και να ζητήσει βοήθεια από τον γείτονα.

Η ίδια είπε στην αστυνομία πως ο άντρας της ήταν οπλισμένος και απειλούσε να αυτοκτονήσει, αλλά και πως την είχε χτυπήσει. Μερικές μέρες μετά αναίρεσε ωστόσο και δήλωσε στο «Politico» ότι η αστυνομία παρερμήνευσε τα λόγια της περί κακοποίησης.

Δύο ώρες κράτησαν οι διαπραγματεύσεις της αστυνομίας και του μεθυσμένου Brad, πριν κατεβάσει τελικά το όπλο και συλληφθεί.

Στο ίδιο βίντεο με τις αποκαλύψεις στην αστυνομικίνα, τον ακούμε να κατηγορεί τη γυναίκα του πως έχει συνωμοτήσει για να του φάει τα λεφτά και να ορκίζεται πως θα τη χωρίσει. «Ξέρει πολύ καλά τι κάνει … είναι μια κίνηση-ματ»...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα