Βανέσα Μπράιαντ: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για τα γενέθλια του Κόμπι

Βανέσα Μπράιαντ: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για τα γενέθλια του Κόμπι

Μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram έκανε η χήρα του Κόμπι Μπράιντ, Βανέσα, με αφορμή τα γενέθλιά του. Ο Κόμπι Μπράιαντ, η 13χρονη κόρη τους, Τζιάνα, και άλλα επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινα συνετρίβη. Ο θρύλος του ΝΒΑ εάν βρισκόταν στη ζωή την Κυριακή θα γινόταν 42 ετών.

“Στο μωρό μου. Ευτυχισμένα γενέθλια. Σε αγαπώ και μου λείπεις περισσότερο από όσο μπορώ να εξηγήσω. Εύχομαι εσύ και η Gigi να ήσασταν εδώ, για να γιορτάσουμε για εσένα. Εύχομαι να μπορούσα να σου μαγειρέψω το αγαπημένο σου φαγητό ή μία τούρτα μαζί με την Gigi. Μου λείπουν οι μεγάλες αγκαλιές σου, τα φιλιά σου, το χαμόγελό σου, το τεράστιο και ηχηρό γέλιο σου. Μου λείπει να σε πειράζω, να σε κάνω να γελάς. Μου λείπει να κάθεσαι πάνω μου, σαν το μεγάλο μου μωρό όπως είσαι. Σκέφτομαι συνέχεια τόσο πόσο τρυφερός και υπομονετικός ήσουν”, έγραψε μεταξύ άλλων η Βανέσα Μπράιαντ και πρόσθεσε:

“Μου λείπετε και οι δύο τόσο πολύ. Οι ζωές μας είναι τόσο άδειες χωρίς εσένα και την Gigi. Έχω διαλυθεί μέσα μου. Όσο και να θέλω να κλάψω βάζω στο πρόσωπό μου ένα χαμόγελο για να βοηθήσω τις μέρες να λάμπουν λίγο περισσότερο για τις κόρες μας. Δεν είμαι εγώ η δυνατή, εκείνες είναι . Είμαι σίγουρη ότι είσαι περήφανος για αυτές... Εύχομαι να μπορούσα να ξυπνήσω από αυτόν τον εφιάλτη. Εύχομαι να μπορούσα να κάνουμε έκπληξη στα κορίτσια και να έρθετε στο σπίτι μαζί με την Gigi. Είμαι θυμωμένη που δεν έφυγα πρώτη. Πάντα ήθελα να φύγω πρώτη ώστε να μην νιώσω αυτόν τον πόνο. Υποτίθεται ότι έπρεπε να σου λείπω. Θα έπρεπε η Gigi να είναι εδώ με τις αδελφές της. Θα έπρεπε να είμαι εγώ στη θέση σου. Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να σου πω και να σου δείξω, τόσο σε εσένα όσο και στην Gigi . Τόσα πολλά πράγματα που θα σας έκαναν και τους δύο χαρούμενους. Τόσα επιτεύγματα των κοριτσιών μας. Τόσα πράγματα που θα σε έκαναν περήφανο. Είμαι ευγνώμων που έχω κομμάτια του παραδείσου εδώ στη γη, χάρη σε εσένα. Σε ευχαριστώ που με αγάπησες τόσο πολύ που μου φτάνει για πολλές ζωές. Σε κάθε ζωή, εσένα θα διάλεγα. Σε ευχαριστώ που μου έδειξες τι σημαίνει αληθινή αγάπη. Σε ευχαριστώ για όλα. Ξέρω ότι η Gigi μου γιορτάζει για εσένα, όπως έκανε πάντα στις ιδιαίτερες μέρες μας. Μου λείπει τόσο πολύ η πριγκίπισσά μου. Η Natalia, η Gianna, η Bianka, η Capri και εγώ σου ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου. Σε αγαπώ για τώρα και για πάντα”.